זקוק לעידוד

nicetry

New member
זקוק לעידוד

שלום לכולם, התחלתי בשעה טובה את הספר הראשון בסדרה ולמרות שספרים שמרתקים אותי אני גומע בשצף, אני לא מצליח לעלות על הגל עם הספר הזה . עם זאת, אני ממש רוצה שזה יקרה. שמעתי כל כך הרבה טובים עליו ועל הסדרה בכלל וההתחלה, למרות כל הדמויות שקצת טובעים בהן, מעניינת ועושה חשק לקרוא הלאה ובכל זאת אחרי שבוע אני רק באיזור העמוד השישים. זה ממש מעט וזה מטריד אותי. למה זה ככה? למה לא קורה כבר משהו שבאמת באמת יסחף אותי לתוך העולם הזה כך שלא אוכל להניח את הספר מהידיים?

זה ספר מאוד ארוך עם שמונה דמויות ראשיות

אאל"ט בשישים עמודים הראשונים עוד לא הספקת לחוות פרק אחד של כל אחת מן הדמויות. כשאני התחלתי לקרוא את הספר הראשון לקח לי לפחות רבע ספר רק כדי להבין מי זה מי, אבל אחרי שהבנתי הספר פשוט שאב אותי. וזו באמת סדרה מדהימה, שווה לך להמשיך לקרוא למרות הבלבול.

nicetry

New member
אני חושב שאתה לא טועה

הפרקים עסקו עד כה ב: בראן, קייטלין, דאינריז, אדארד, ג'ון, שוב קייטלין, ואריה. ודווקא הבלבול לא כל כך גדול. אני די מצליח לעקוב אחרי רשימת הדמויות ומי זה כל אחד ואיך הוא קשור לאחרים. כבר בשלב הזה ברור, אלא אם דברים ישתנו מקצה לקצה (ונא לא לגלות אם כן או לא) שקייטלין תישאר לשלוט בצפון אחרי שבעלה, נד, יצטרף למלך רוברט ויסע מערבה. נראה, על פניו, ששלוש הדמויות האלה (קייטלין, נד ורוברט) יהיו מרכזיות. אם אני צודק או טועה עוד אגלה בהמשך וזה לא מאוד חשוב כרגע. הייתי מהמר גם על בראן וג'ון הממזר שיגדלו להיות דמויות מרכזיות בסיפור ואם באמת יש שמונה דמויות מרכזיות הרי שעדיין, כמו שאמרת, לא נחשפתי לכולן. אני לא מוותר על הספר, אמשיך לקרוא בתקווה שהמצופה יקרה באמת והוא ישאב אותי לתוכו מתישהו כך שלא אוכל להניח אותו. אמן.

R o t e m O p

New member
תתעודד

עכשיו אתה רק מקבל את הרקע. לך תקרא, עוד מעט מתחיל האקשן :)

EverMan

New member
תקרא עוד 300 עמודים, ואז תקרא

שוב את ההודעה הנוכחית שלך. אז תבין למה הספר כ"כ טוב

nicetry

New member
הממ

אני תוהה אם יש בדברים שלך רמז לבאות... שאף אחת מהדמויות שהזכרתי לא הלוכת לתפוס מקום מרכזי...
כנראה שאצטרך לקרוא ולגלות... האמת שהייתי בנקודה שדי נהנתי בה בספר אבל החלטתי לא להיאבק וללכת ראש בראש. עשיתי הפסקה קצרה של יומיים לקריאת ספר מד"ב קצר כדי לעורר געגוע וחשק לחזור לשיר של אש. בכל מקרה, מתאר לעצמי שניפגש פה שוב בעוד 300 עמודים.

EverMan

New member
חחח, בשמחה.

ובהתחשב בכך שהזכרת בנתיים 90% מהדמויות שקראת עליהם בספר ...

Tollan

New member
באיזה עמוד אתה?

אני הרגשתי גם שאני לא ממש מתחבר לספר, עד עמוד 100 בערך. משם הקריאה פשוט התחילה לזרום לי, ממש נכנסתי לאווירה של הספר, והתמכרתי לסידרה הזאת בצורה מדהימה. אז אולי עוד יש לך תקווה.

nicetry

New member
ודאי שיש תקווה

אני לא מתכוון לוותר כל כך מהר לספר הזה ולסדרה כולה. זה לא שנהנתי עד עכשיו זה פשוט לא זורם כל כך... לא רץ. אני באיזור עמוד 65. ברגע זה ממש קורא ספר קטן אחר ועוד יומיים-שלושה אחזור לשיר של אש.

קאטיקט

New member
הו.

אני בתחלה לא הפסקתי לקרוא את הספר. ממש לא, אבל אחרי כל מה שהלך שם, נורא התעצבנתי, ולקח לי חודש לחזור ולקרוא אותו. את רוב הספר קראתי ביום, אבל אח"כ לקח לי המון זמן. גם עם כל הספרים האחרים לקח לי המון זמן לקרוא.

nicetry

New member
חתיכת איחור אופנתי...

כרגע אני איפשהו בעמוד 250. עדיין הולך לאט יחסית אבל אני לא נאבק בזה. מה שמפריע לי טיפה זה שעדיין לא באמת קורה שום דבר.... מתי אמורים להיכנס שם לעניינים?

למעלה