זקוק לעזרת המומחים!!!

זקוק לעזרת המומחים!!!

רקע: עוד זמן קצר מאוד החתונה!!! עכשיו השאלה: איך אני יכול לשתות ולתפוס ראש אך לא לגמור את הערב שפוך עוד לפני המנה העיקרית? כלומר האם יש איזושהי דרך לתפוס ראש בצורה טובה מבלי להגזים ומבלי לקבל את כל תופעות הלוואי הלא רצויות?

siete

New member
אם אתה צריך אלכוהול...

כדי ליצור מצב רוח טוב בחתונה של עצמך - מצבך ממש גרוע. חוץ מזה, שבליל הכלולות יהיה לך יותר קשה להעמיד אותו. בכל מקרה, תאכל הרבה לפני שאתה שותה, תשתה מים, ואם אתה מרגיש לא טוב, תפסיק לשתות - אל תקיא על האורחים... מזל טוב ובהצלחה!

amircn1

New member
אז ככה

קודם כל זאת SIETE זאת בחורה ודבר שני אני מסכים איתה, לשתות בחתונה של עצמך זה לא הדבר הכי חכם לעשות, אולי כן לשתות קצת אבל ממש לא לדפוק את הראש ! עצות להמנע מהנגאובר: 1. לשתות מים תוך כדי שתיית אלכוהול, ההנגאובר נובע מחוסר בנוזלים בגוף 2. לאכול אוכל שומני לפני השתייה 3. לשתות לאט, ולא לערבב סוגים שונים של אלכוהול

D r a m b u i e

New member
תעשה מה שעשיתי בחתונה שלי

על כל שוט של אלכוהול שאתה לוקח שתה המון מים מינרלים, כל הזמן. בנוסף לזה באמת לא צריך לשתות יותר מדי בחתונה, צריך לשתות כמות סבירה ואתה שמח באופן טיבעי בכל אופן, לא צריך לדפוק ראש. עצוב מאוד שאנשים בחתונה שלהם שפוכים לגמרי על הבמה, זה מביך ודופק את החוויה. עוד דבר, סייטה, מסקר מהיר בין החברים שלי, כולם מעמידים אותו, אבל יום למחרת, לא עושים את זה היום, כמעט, בליל הכלולות.

bar wine

New member
האם בשביל רייטינג התחילו החברים...

להשתמש בכללים הידועים...sex ... אלישבע , אני ממש מתפעל , מהיכן הידע הרב על הקשר שבין אלכוהול לבין זויות שמעל 80 מעלות...

amircn1

New member
בימינו זה הכל עניין של רייטינג

מה לעשות ש-sex מוכר דברים ... תסתכל בכל הפרסומות, הכל נוטף מיניות, ילדות קטנות מתלבשות עם בגדים מינימלים

hermis1

New member
תנסה לשתות כמה שיותר לפני החופה

אולי עוד תנצל את הסיכוי האחרון שלך לצאת מזה בלי לשלם מזונות

siete

New member
זה ידוע...

בגלל זה הפסקתי לשכר בחורים תמימים בפאבים ולקחת אותם הביתה...

MEIMIS

New member
כמו שאל בנדי אומר... כנראה ש

Pretty women make us BUY bear. Ugly women make us DRINK beer.

למעלה