זקוק לעזרתכם .

זקוק לעזרתכם .

שלום חברים ... אני חייל בן 20, אשר מעוניין ללמוד לבחינה הפסיכומטרית . אני חוזר כל יום הביתה בסביבות 19:00 , ככה שלרשותי עומדות כ-3 שעות למידה כל יום . ברצוני לשאול שאלות קריטיות, שהתשובות לגביהן אמורות לסייע לי להחליט האם אני מסוגל "ללכת על זה" . 1. ( אני יודע שזה די אינדיווידואלי, אבל האם בגדול ... ) 3 שעות בכל יום ( אפילו 4 ... ) יכולות להספיק לי לשם למידה אפקטיבית לבחינה ? אני שואל זאת, כי שמעתי על אנשים שלמדו לה במשך יום שלם ! 2. הציעו לי קורס בלחמן ב- 1500 ש"ח לחיילים . הם טוענים, שאני משולב בכיתה רגילה . השאלה איך מכון לחמן ? האם הקורס הזה כל כך שונה מבחינת הרמה מקידום אישי, או ששורה תחתונה מידת ההשקעה היא שמשנה ? 3. אני רוצה להצליח, האם יש לכם עצות ? האם השקעה מרובה תביא לתוצאות ? אנא חברים, ענו לי ברצינות, הנושא חשוב לי ! תודה ...

mesoo

New member
שלום

שעות הלמידה תלויות בך ואין חוק לזה,אם אתה וןב במתמטיקה ובמילולי ובאנגלית ויש לך יכולת קליטה מהירה אז 4 שעות כן יספיקו,בפסיכומטרי הכי חשוב זה לתרגל כמה שיותר (תרגולים ולא זמן) ולהתרגל לבחינה מבחינת זמן,לכן מומלץ ביותר לעשות כמה סימולציות לפני הבחינה. בטח ובטח השקעה מרובה תביא לצלחה אדירה. בהצלחה

למעלה