זקוק לעזרתכם

זקוק לעזרתכם

אני הולך להכנס לתחום האופני כביש ותכננתי לקנות יד שניה ויש לי כמה אופציות ואני צריך שתמליצו לי מה לבחור מרידה 903 שנת 2005 מערכות טיאגרה 3000 שח טרק 1000 שנת 2005 מערכות סורה 2500 ש"ח ספשליזד אלז A1 שנת 2005 מערכות סורה 3300 ש"ח כל האופניים עשו בערך אותם קילומטרים (בערך 500) לפי מה שהבעלים אומרים אני מתלבט כי מצד אחד נראה לי ללכת על הMERIDA כי הם עם מערכות יותר טובות אבל מצד שני אני לא רואה הרבה אנשים עם MERIDA ואני קצת מפחד שאולי זה בגלל שהם לא טובות או משהו כזה?

../images/Emo91.gifיד שנייה

שלום לך,אין הבדל בין זוגות האופניים שהצגתה למעט מערכות טיאגרה(יותר טוב מסורה)לפי דעתי המחיר יקר קצת תבדוק בעוד מקומות ובלוחות יד שנייה בפורום יוכול להיות שבסדר גודל במחירים הללו תמצא משהו יותר טוב,ולא חייב להיות 2005 כי לרוב אופני כביש נשמרות היטב.בהצלחה.

אתה יודע כמה בדקתי???

אין כלום במידה שלי!!! אני 56 ואני לא רוצה אופניים שעברו מיליון קילומטר כי אז מה שאני אחסוך בקניה יעלה לי עוד כמה חודשים בבלאי של כל מיני חלקים עברתי כבר על כל הלוחות באינטרנט מה אתה רציני? אתה אומר ש3000 למרידה זה יקר?

יש לי הצעה מעולה!!!!

יש לי הצעה מעולה עבורך אופניים חדשות דגם איירונהוס עם מזלג קרבון ומערכות שימנו 105 ב 4500 ש"ח באופני יקיר באשדוד,אם מתאים לך סבבה,ולא אמרתי שמרידה לא טובות רק אמרתי שבמחיר הזה אתה יוכול למצוא מציאות יותר טובות ליד שנייה,דבר איתי אם בא לך 052-8187100 אורי.בהצלחה.

aabramovich

New member
אני עם מרידה, ולמרות שאני לא סמכות

אני מאוד מרוצה. מרידה, הידועות בשם הגנאי "מריצה" שאני מאמץ בחום בתור בן של ששכן של חקלאי היו פופולריות, עד ש... נמאס מהסובארו. בסופו של דבר - למתחיל הם אחלה בחלה ויופי של תמורה למחיר.
עזריאל

JacB

New member
זורק לך עצם ../images/Emo217.gif

מה אתה אומר על זה? לא בדקתי אישית, אבל ניראה לי ששווה באבוע בדיקה. רמה מצויינת למתחילים, בתולות (0 ק"מ), אפשר לבחור מידה בלי להתרוצץ בין מודעות. וגם אחריות... אני לא בעסק, סתם ראיתי.

yoja

New member
שוקי לא מומלץ להתעסק

באופנים עם מערכות ברמה נמוכה.רצוי רמה מינימלית של 105.כמו כן אני סקפטי לגבי ה-500 ק"מ,לא ניתן להוכחה.קח את האופנים לחנות נייטראלית ותבדוק. אין צורך למסור לחנות שום פרטים. שיבדקו.

ariem6

New member
לגבי האלז

אני רכשתי אותן ב-3150 ש"ח בחנות,יד ראשונה.שנת 2005. המחיר של הטרק נראה הוגן. אני לא זוכר מחירים של מרידה יד ראשונה, כך שלא יכול לקבוע אם מחיר היד השניה סביר. אריה

למעלה