זקוק לעזרתכם...

pinky_unna

New member
זקוק לעזרתכם...

אחותי היקרה קנתה לי במתנה את הדיסק 3 של לד זפלין אני מאוד מתלבט אם להשאיר אותו אצלי או להחליף אותו אני צריך שתגידו לי מה הוא שווה ואם אתם חושבים שכדאי לי להחליף תנו בבקשה הצעות לדיסקים אחרים תודה מראש, אלעד

Zed off

New member
מה זאת אומרת "מה הוא שווה"?!?!?

אם אתה חושב שהוא טוב ואתה אוהב לשמוע אותו הוא שווה "הרבה"!. אם אתה שונא אותו אז הוא לא שווה כלום!. לפי דעתי זה כלכך טיפשי שאנשים מחזיקים דיסקים רק בגלל שהם נחשבים "קלאסים" או "שווים הרבה" תשמעו מה שאתם אוהבים בלי שום קשר לזמן... ואני לא יודע איזה סגנון אתה שומע אז ממש אין לי מושג על מה להמליץ לך...

A Pig in a Cage

New member
אני חושב שלא הבנת

נראה לי שמה שהוא התכוון אליו זה שכדי להחליף את הדיסק אסור לו לפתוח אותו, ולכן הוא רצה לדעת אם הוא דיסק טוב או לא, כדי לדעת אם להחליף או לשמור ולדעתי, תשמור! הוא לא הכי טוב שלהם, אבל הוא עדיין טוב מאוד

starless

New member
החזיר צודק

ברגע שפותחים דיסק אי אפשר להחזיר(כלל ידוע ) ואני לא היתי ממליץ דיסק פלצני להקה פלצנית וזהו ותהרגו אותי אם בא לכם זאת רק דעתי

yoavsc

New member
פלצנים הם לא, אבל אני לא אהרוג אותך

מה אתה כן אוהב, דרך אגב?

DISTURBED

New member
יש לי אותו....ואני אוהבת מאוד

אבל כדי להיות בטוח הייתי מציעה לך להוריד שניים שלושה שירים לפני שאתה פותח.

Metal_F

New member
שאלה די מתבקשת היא מה אתה שומע

אם אתה לא מכיר את הלהקה/אלבום כי אתה שומע מטאל ולא רוק - אז להחליף, ברור. אם אתה שומע רוק בעיקר אבל לא מכיר טוב את הלהקה/אלבום - תשאיר. אם אתה רוצה להכיר לעומק את לד זפלין פשוט תחליף את הדיסק הזה באוסף שלהם. אבל אם פשוט דילגת על הלהקה הזאת בעבר, אין לך סיבה להפסיק כעת. ועוד שאלה די מתבקשת... תבדוק אם היא קנתה את זה כדיסק רגיל, או באחד מהמבצעים (תקליטייה, דובדבן מתוק) כי אם זה מהמבצעים זה מגביל יותר.

Concrete blonde

New member
איזו שאלה!!!

לדפלין 3 הוא ללא ספק יצירת המופת הכי גדולה שלהם. תשאיר אותו ותחרוש אותו!

למעלה