זקוק לעזרתכם...

זקוק לעזרתכם...

שלום לכולם אני קורא סמוי פה ואני צריך את עזרתכם... לפני כמה שנים נתקלתי באתר של חבר'ה שעשו מתיחות בטלפון ואני די בטוח שרובכם מכירים...השאלה היא אם עדיין האתר הזה קיים ואם לא אולי יש אתרים אחרים בסגנון? אשמח לעזרה!

אתה על סמים?

"אני קורא סמוי פה " מה יש לקרוא פה? מילא יש קוראים סמויים בפורומים נורמליים אבל יש פה רק שני גולשים,אנני ורעות מה יש לך להיות סמוי? מילה פורום של הרבה אנשים ואתה חושב שלא יקראו את התגובה שלך ואין צורך להגיב,יש פה פאקינג 2 אנשים ואתה עוד קורא סמוי?!!!! אינשאאלה המודם שלך יתקלקל! והאתר נמחק מהרשת לפי מה שהבנתי

Reut E

New member
חחחחחחח../images/Emo6.gif

אתה דביל! הוא מהמשטרה ומחפש פה את אלה בני 17 שמשגעים פרחות בשיחות ועידה ושמים קטשופ ממקדונלדס מתחת למכוניות בחניונים RUN BITCH RUNNNNNNNNN!!!

Reut E

New member
ימצאו אותך שם יא חתיכת אידיוט!

תתאבד!!!! תתאבד בהקדם האפשרי!!!! (אני מקווה שעזרתי
)

לא רוצה להתאבד!

כל כך הרבה פורנו שעוד לא ראיתי כל כך הרבה מורות שלא השפלתי כל כך הרבה חנונים שלא כיפכפתי כל כך הרבה בנות שלא חירפנתי כל כך הרבה זונות שלא הדבקתי כל כך הרבה פורומים שלא נחסמתי כל כך הרבה מנהלים שלא התשתי כל כך הרבה בדיחות שלא הרסתי כל כך הרבה נערות שלא דיכאתי כל כך הרבה ערבים שלא חיסלתי כל כך הרבה ערסים שלא נגחתי (ואז ברחתי) כל כך הרבה משפטים כאלה שלא רשמתי לא אתאבד יש לי סיבה לחיות=]

Reut E

New member
אל תתאבד באמת.. אתה מגניב מידי

אתה כותב מצחיק מידי אתה משוגע מידי אתה עוזר לי עם בנים טוב מידי אתה עוזר לי לא להשתעמם מידי אתה חמוד מידי אתה חתיך מידי אתה מפגר מידי הישאר עימנו ותסבול כמונו. מה נראה לך שתתחמק?... חוץ מזה זה מסוכן למות! פאק איזה ברק היה פה הרגע

גם לא

ואחרי כל מה שהיה בינינו כל מה שאני מקבל זה חיבוק?! |מעבירידעלציצקלעךבקולנוע|

מאיפה אתה באת לי עכשיו

you want a piece of me? come and get it! למי יש טענות? מה עכשיו טענות? ומאניאק תקרא למי שדפק לך תאוטו ולא שם פתק.

למעלה