זקוק לעזרתכם!

changonator

New member
זקוק לעזרתכם!

שלום לכולם... חשבתי הרבה אם לכתוב תבעיה שלי פה או לא...אחרי הכל קצת מוזר להתייעץ עם אנשים שלא מכירים. אבל שיהיה...מקווה שתעזרו לי. טוב,אני בשירות לאומי ונקשרתי ממש למישהי שמשרתת איתי....והקשר בינינו ממש טוב..בתור ידידים. אנחנו כל הזמן ביחד והכל מדברים על הכל,יצא לנו לישון ביחד גם כמה פעמים.... אני מרגיש שממש כיף לי איתה ואני בטוח שגם היא מרגישה כמוני. אני חושב עליה כל הזמן ותוהה לעצמי אם יש מצב שנהיה פעם יותר מידידים... הקטע הוא שאני לא יודע אם להגיד לה את זה....כי היא כל הזמן אומרת שהיא לא רוצה קשר זוגי עם אף אחד וכל מיני דברים כאלה.... אני אוהב אותה ולא רוצה לגרום לאי נוחות ולהרוס את מה שיש בינינו. מצד אחד יכול להיות שהיא גם בעניין....אבל אם לא.... השאלה אם שווה לנסות ולהפסיד את הקשר בתור ידידים......כי אני לא חושב שאחרי שאני יוכל להיות ידיד שלה אחרי שאני יגיד לה את זה....פדיחה... קיצור מה אתם אומרים?עדיף להשאיר תמצב ככה ולחכות כמה חודשים לראות יותר בבירור? או לסכן את מה שיש עכשיו ולנסות? אשמח לקבל תגובות...

shirlove

New member
כמה זמן אתם מכירים?

אם אתם מכירים רק חודש-אולי תחכה מעט(הרי היא אמרה שהיא לא רוצה קשר זוגי),אבל אתה יודע-אל תהיה ה"ידיד נפש" הזה-אחרת היא לא תדע בחיים שאתה מעוניין בה,תרמוז לה בקטנה שאתה מעוניין בקצת יותר...אולי מחמאה שנזרקת...אחרי שתרגיש מספיק מוכן ותרגיש שהתקרבתם קצת יותר,אתה יכול לנסות להגיד לה בהצלחה לך

changonator

New member
מכירים...

אנחנו מכירים בערך 5 חודשים...חודשים שכל הזמן אנחנו ביחד....יש מחמאות...מדי פעם יש ככה רמיזות משני הצדדים אבל יותר בקטע של צחוק.... לא יודע....

shirlove

New member
בכל צחוק יש אמת

חמש חודשים זה לא מעט... אני חושבת שתתחיל לעשות משהו בכיוון,אבל לא בצורה בומבסטית you knew אולי תיצור סיטואציה כזו,יענטו תתקרב אליה כאילו במקרה...ותראה לאן זה מוביל.אני לא מדברת על לנשק אותה וזה...פשוט להשאר במצב כזה של שקט,לבד,קרובים יותר מן הרגיל...ולהרגיש מה "הולך באוויר". אל תבוא אליה ישר בהצהרות,תן לדברים לזרום... מקווה שאתה מצליח להבין אותי good luck

changonator

New member
נכון...

זה מה שאני מנסה להסביר...אנחנו כל הזמן לבד, צמודים שומעים שירים מדברים צוחקים.......הכל זורם אבל בקטע של ידידות.... כולם סביבנו בכלל בטוחים שאנחנו ביחד מרוב שאנחנו בקשר טוב כזה...

nate2000

New member
כמה דברים

1. הרבה מאוד נשים אוהבות להגיד "עכשיו אני לא בנויה לקשר" או "לא רוצה קשר זוגי". לכך יש כמה פירושים: א. לא רוצה קשר איתך/לא בנויה לקשר איתך. ב. נועד להרתיע ולהוריד ממנה מטרידים ומציקים. המסקנה היא לא תמיד צריך לקחת ללב וברצינות את מה שהבנות אומרות. כי יכול להיות שהיא אומרת את זה כדי להרתיע מציקים למינהם (אולי גם א נכון ועל כך בהמשך). 2. ברגע שצד אחד מעוניין בהרבה יותר מעבר לידידות, הידידות מפסיקה להתקיים בניהם. ולמה? כי אתה לא רואה בה חבר טוב אלא בת זוג פוטנציאלית. המצב הזה רק יטריף אותך יותר ויותר. מה לעשות? אם אתה מעוניין בה כבת זוג אז קודם תפסיק להיות חברה שלה ממין זכר. תן לה להבין שאתה מעוניין בה מעבר לידידה טובה. תבין במצב שבו אתה נמצא אין לך מה להפסיד כי ממילא כבר אין ידידות בינכם. אתה רוצה ממנה הרבה יותר. גם אם היא תגיד לך לא זה לא סוף העולם. אז כבר לא תהיו "ידידים" -ממילא הפסקתם להיות כאלה ברגע שיש רגשות. וחוץ מזה אין לך שום טעם להישאר בקשר עם מישהי שלא מעוניינת בך ואתה כן מעוניין בה. זה פשוט מתכון להרבה תסכול וכאב לב.

changonator

New member
נכון,אבל....

הקטע זה שאני איתה כל יום כל היום ....וזה לא הולך להשתנות.... וואלה נכון כמו שאתה אומר אם אני יגיד לה והיא תגיד לא...אז זה לא סוף העולם,מסכים איתך...אבל אני עדיין יצטרך לראות אותה כל יום...איך אני יצליח להסתכל עליה בכלל אחרי זה? בגלל זה אני לא יודע אם עדיף להגיד או עדיף שהמצב ישאר כמו שהוא...אוליי זה יעבור. בכל זאת...טוב לי ככה פשוט לפעמים אני מרגיש שאנחנו יכולים להיות יותר מידידים... בסופו של עניין זה לא שאני אובססיבי לגביה.....אם אני יכיר מישהי ותהיה לי הזדמנות לקשר איתה אני יילך על זה..

nate2000

New member
חבל לא לנצל הזדמנות

מה יקרה אם היא תגיד לא? אמרת בעצמך- כלום לא יקרה. אז תמשיכו להיפגש כל יום. תגיד לה יפה בוקר טוב ותפנה לעניינך. כמו שאמר כותב אחר כאן בשם offeryosi" אם הבחורה לא רואה בי ראוי להיות בן זוג שלה אז מבחינתי היא לא ראויה להיות ידידה שלי".

changonator

New member
אני חושב שעדיף

אני חושב שעדיף שאני ייתן לזה עוד קצת זמן כדי לראות באמת מה אני רוצה ממנה ומעצמי.....

אני מנסה להבין איזה מן ...

שירות לאומי זה שבחור ובחורה יחד 24/7 ללא הפסקה ואף ישנים יחד.

changonator

New member
מה זה 'קשור?

אמרתי שיצא לנו לישון ביחד....לא במסגרת השירות....מסיבה של כמה חברה... ואיך זה 'קשור עכשיו חחחחח

למעלה