זקוק לעזרתכם

Fat Danken

New member
זקוק לעזרתכם

שלום לכם. אני תלמיד הנדסה, שנה א' באת"א, בעיצומה של תקופת המבחנים. לפני שבועיים נבחנתי במבחן מועד א', ולא הלך לי משהו. חשבתי לעשות מועד ב', אבל אני מתלבט כי הבנתי שבאת"א הציון הקובע הוא הציון האחרון, ולא הציון הגבוה מבין שני ציוני המבחנים. לא רק זה, אפילו אם עברת במועד א' ונכשלת במועד ב', יהיה עליך לקחת את הקורס שוב. רציתי לשמוע מחבר'ה מנוסים ומשופשפים אם יש משהו שאפשר לעשות בנידון. אפשר אולי להכנס לחדר הבחינה של מועד ב', לראות את הבחינה, לנסות לפתור אותה, ואם לא הולך משהו, אז פשוט לא להגיש? על זה אני בונה (במקרה והמבחן מועד ב' לא יהיה מוצלח מבחינתי). רציתי לשמוע מכם אם זה אפשרי, או שאולי יש דרכים עדיפות, דרכים שניתן לעקוף את הכלל הנוקשה הזה של האוניברסיטה. תודה רבה. נ.ב. פירסמתי את אותה ההודעה גם בפורום השכן.

ialstrn

New member
רואים שאתה חדש בעסק..

זה לא כלל של את"א זה בכל האוניברסיטאות.... וברגע שנכנסתה למבחן אתה חייב להגיש.... וגם מי שנרשם למועד ב' ולא ניגש משלם קנס של 100 ש"ח (לפחות בבר אילן) דרך לעקוף? הדרך היחידה ששמעתי אליה זה ללכת למרצה ולבקש "מגן" כלומר שגם אם אתה ניכשל יעביר אותך (רק ציון עובר 56-60) ,אח שלי עשה את זה באריאל וככה גם בן דוד שלי .חוץ מזה ...לא ידוע לי וגם זה חסד של המרצה הוא לא חייב לך כלום..

Lir האחת

New member
מממ

לא בטוחה לגבי הצד המנהלתי הזה. מציעה לך לברר את האפשרויות, אולי במזכירות? זה הכי בטוח
מה שכן, אני במצב שלך פשוט הייתי חושבת עד כמה כדאי לי לגשת שוב. עד כמה הציון הנוכחי מפריע לך? בכמה אתה מעריך שאתה מסוגל לשפר אותו? אם זה עניין של ממוצע, אז אולי פשוט תחכה לקבל את שאר הציונים ואז תחליט? זו לפחות הייתה דרך המחשבה שלי כל פעם שהתאכזבתי מציון. בסופו של דבר גם לא ניגשתי לאף מועד ב'
[וסיימתי עם ממוצע תואר גבוה] בכל מקרה, שיהיה המון

TheBigBrother

New member
אצלינו באונ' חיפה

יש חוק ויתור בחצי שעה הראשונה של מועד ב' כל מי שרוצה יכול לוותר עליו ולהישאר עם ציון של מועד א'. אני ממש מתפלא שאוניברסטאות אחרות ל עושות את זה. חחחח וכמובן אין שום קנסות למי שלא מגיע למועד ב', קנסות יש למי שנרשם ולא הגיע בלי להודיע למועד ג'

dudmel

New member
../images/Emo18.gif בהנדסה באת"א זה לא כך, למיטב ידיעתי

ialstrn

New member
אה ואגב על תתפלא שבאוניברסיטאות אחרות לא

עושים את זה .. כי בפסיכולוגיה למשל היו משתמשים בזה אם זה היה להוציא שאלות מהמבחן (המבחנים אמריקאים ואחרי המבחן לא ניתן לראות אותם גם לא במאגרים לכן כולם מסתמכים על שיחזורים) ואני מניחה שבכלל מי שהיה רוצה לראות סיגנון של מרצה היה עושה את זה...

למעלה