זקוק לעזרה.

noy50

New member
זקוק לעזרה.

שלום לכם, שמי נוי , בן 15. הכל התחיל בילדותי שאמא שלי התכחשה לזה שאני בן, היא הלבישה אותי כבת ושינתה לי תשם לנוי [בהתחלה שמי היה אלעד]. וככה עם השנים אני מתחיל לחשוב את עצמי בתור כטראנסקסואלי. אני שוקל לעשות ניתוח לשינוי מין וכרגע אני נמצא במין טראנסקסואלי. אגב, בברית המוהל "קצת" החליק עם הסכין כי אימי רוני קצת דחפה אותי, אז עוד סיבה לעשות שינוי מין. רציתי לדעת עם זה מקובל בחברה של הדתיים או שעדיף לי לצאת להתבודד באיזה אחו עם חברת מסוממים הולנדים. בתודה, נוי.

ברור שעדיף להתמסטל עם הולנדים

אבל זה נכון בכל מקרה ולא קשור לשאר השטויות שכתבת.

../images/Emo207.gif ספור השנה

חברה שלנו עמדה לה לתומה בטקס יום הזכרון בירושלים ליד איש חרדי שהיה שם עם הבן שלו. פתאום הילד שואל: ``אבא, מה זה גיי?`` האבא מתפתל, מתפתל, עובר מרגל לרגל, בסוף אומר לו: ``הומו.`` הילד: ``אה. ומה זה צלמוות? `` (והקריט לשבלולית שראתה בפורום לסביות דתיות בנענע - ודיווחה)

io4minyan

New member
אחלה סיפורים יש אצל הלסביות

אני שוקל להצטרף למפגשים שלהן ואני סומך עליך שתיאבק עמי אם הן תסרבנה לקבל אותי מתוך שיקולים של אפליה על רקע מין/העדפה מינית.

io4minyan

New member
זה מאוד לא מקובל

לדחוף את התינוק בדיוק כשהמוהל אוחז בסכין, כי אז המוהל יכול לחתוך יותר מדי וזה מתכון כמעט ודאי להפיכת גבר לטרנסקסואל אני לא יודע אם הדתיים יקבלו אותך, אבל אצל האברכים שמשון ויובב תתקבל בברכה ועדיף שם כי מי יודע מה המסוממים ההולנדיים יעשו לך כשהם בסוטול

למעלה