זקוק לעזרה!!!!

cool2

New member
זקוק לעזרה!!!!

טוב אז אני עוד מעט מוסר את המחשב שלי(לשידרוג החלפת ווינדוס ועוד כמה דברים) הבעיה היא שפעם אני התחלתי להוריד כל מיני תוכנות פריצה (זה היה עוד לפני שבכלל התעניינתי בהאקינג) ואני התקנתי אותם ועכשיו כל הרגיסטרי שלי מלא בהם. האם אני צריך למחוק אותם לפני שאני מוסר את המחשב???????? אני מפחד להתעסק ברגיסטרי כי מחקתי משהו והלך המחשב.

Black Snake

New member
אני מציע לך את הדבר הבא...

שדרוג זה לא פירמוט, לכן הרישום שלך נשאר באותו מצב שבו הוא היה - במצבו הקודם רק עם תוספות... אני מציע לך לנקות אותו, וכמה שיותר מהר. אתה לא חייב למחוק את הערכים של התוכנות הללו בשביל לשדרג את המחשב, רק קח בחשבון את המצב שבו תהיה אם אחת מהתוכנות הללו יסכנו אותך.

cool2

New member
רגע.......

נגיד מסרתי ת´מחשב(חוץ מזה זה גם החלפת ווינדוס לא רק שידרוג) אז מה הם יתחילו לחטט פה ושם ברגיסטרי כדי למצוא משהו מפליל או משהו???????? וגם מדובר בתוכנות פריצה שלא השתמשתי בהם רק הורדתי אותם.

Black Snake

New member
אתה מבלבל אותי...

אם לא השתמשת בתוכנות הללו בכלל, איך הן הגיעו לרישום שלך?

CrazyHack2000

New member
תקשיב טוב!

תנקה את כל הרגיסטרי מהתוכנות אבל קודם תעשה גיבוי של הרגיסטרי (FILE-EXPORT) ככה תמיד תהיה לך אפשרות לחזור מבלי להיפגע (אני מקווה!)

cool2

New member
מה...........

יעשו לי אם יתפסו אותי עם התוכנות האלו???????? בקשר לקודם אני לא בדיוק השתמשתי בהם אני התקנתי אותם הצצתי בהם אבל לא השתמשתי בהם לרעה. ועוד משהו, הגיבוי הוא מגבה את כל הרגיסטרי או קובץ מסוים????????

תגיד לי אתה גנוב???

אתה חושב שהטכנאי או לא משנה מי זה יהיה-אכפת לו מהשטויות שיש לך במחשב?? על מה הלחץ?????? תעשה טובה-תשתה כוס מים,תצא לטיול קצר בגינה..רק תירגעע! יהיה בסדר =)

voguemaster

New member
פעם אחת ולתמיד

לא יעשו לך כלום. מותר להחזיק תוכנות פריצה על המחשב. נקודה. לגבי השימוש בכלים כלשהם למטרות פריצה למחשבים אחרים, זה כבר דבר אחר. אם יש ראיות נגד מישהו שפרץ למע´ מחשב, אז אתה יכול לנחש מה יעשו לו. אם רק הצצת בהן כמו שאתה אומר אין שום דבר רע בזה.

למעלה