זקוק לעזרה

גלעד יא

New member
זקוק לעזרה

שלום לכל חברי הפורום אני זקוק לעזרה שלכם. אני מכין מאמר על נשים מלאות שלמרות כל הקשיים, הצליחו בשואו ביזנס והוכיחו שלא צריכים להיות רזים כדי להיות כוכבים. מי בעיניכם נחשבת למלאה ומצליחה בשנים האחרונות? זה יכול להיות מהארץ וגם מחו"ל תודה גלעד

בחירה מוצלחת של נושא מעניין

ישנה שחקנית מדהימה בשם קמרין מנהיים- שיחקה בסדרה המצוינת "הפרקליטים" ואף זכתה עליה בלא מעט פרסים. כתוב את שמה בגוגל -ויעלה לך המון מידע. היא גם כתבה ספר מקסים ורגיש שנקרא "אני שמנה! אז מה?"- אני מניחה שיעזור לך.אשה מיוחדת ושחקנית מרגשת. ישנה שחקנית בשם אסתי זקהיים- מדהימה לא פחות -אשה גדולה,מלאת שמחת חיים, חכמה, מוכשרת ומצחיקה (אוטוטו אני מציעה לה נישואים...). שחקנית בשם עירית קפלן הצליחה מאד בהצגתה "שמנה" ואף בטלנובלה "האלופה" (נדמה לי). נעה תשבי היא די על הגבול הדק- הבחורה לא באמת שמנה, היא מעט מעט מלאונת- אבל ממש לא יותר מכך-ועדיין נחשבת לאשה לא רזה ש"עשתה את זה" בשואו ביזנס. זהר גבע היא דוגמנית מידות גדולות מבוקשת ויפה ומי אם לא- סטלה עמר- דוגמני הבית והמוזה הראשית של המעצב ז'אן פול גוטייה ןגם של טיירי מוגלר. אנה ניקול סמית-שנפטרה השבוע, והצליחה בדרכים שנויות במחלוקת משהו להתפרסם ולהצליח בשואו-ביזנס. זהו, נדמה לי שזה כל מה שעולה לי בראש כרגע. מגוון נאה, לא? שיהיה בהצלחה. אם תזדקק לעוד רעיונות,מידע, הערות- אשמח. מיטי.

כיום

קווין לטיפה הכי מצליחה. אמריקה פררה- היא משחקת בגרסה האמריקאית ל"בטי המכוערת" ונראה לי שזכתה באמי (?) האחרון. היא לא שמנה, מלאונת. בעבר הייתה יותר מלאה.

maaian22

New member
אתה יכול לצור איתי קשר

אני סטודנטית לתאטרון וכתבתי מחזה על הנושא של ההשמנה. למרות שאני לא רוצה לאכזב אותך, אבל רוב מי שמצליח בתעשיה התחיל כרזה או מלאה ולא כשמנה.

לא מודייק

היתה שמנה שחקה כשמנה בסרטים מוכרים יותר ופחות. רזתה ואז הפכה למגישת תוכנית יומית

נשים שמנות בעולם התקשורת והביזנס

שחקניות/זמרות ישראליות: אסתי זקהיים דפנה ארמוני עירית קפלן ציפי שביט חנה לסלאו
שחקניות/זמרות מחו"ל: עפרה וינפרי ריקי לייק מיסי אליוט בהצלחה.

geta

New member
אוקי כמה תיקונים...

ציפי שביט כבר מזמן לא שמנה,האי גם לא מקלונת אבל היא ממש רזתה בטירוף....... אופרה ווינפרי היא אישה מלאה קצת ומעוגלת באזור האגן אבל כבר היא ממש לא שמנה היא פעם הייתה שמנה ורזתה מאז, מיסי אליוט היא ממש לא שמנה אלא שמנה לשעבר עכשיו היא מלאה..... חנה לסלאו היא שמנה אבל יש לה רגליים דקיקות בטירוףףףף.... וגם מיה טיילור היא מלאה אבל ממש לא שמנה כי היא רזתה כמה גילוגרמים במסגרת תכנית שנקראת כוכבים על המשקל.....וגם לפני שהיא רזתה את הקילוגרמים האלה היא לא הייתה כזאת שמנה היא הייתה 1.78 או 1.75 ושקלה 95 זה לא כזה עודף משקל גדול

מיה טיילור

דוגמנית למידות גדולות.. מהמובילות בארה"ב ובתו הפחות מפורסמת של סטיב טיילור מאארוסמית' ואחותה של ליב טיילור

עוד מישהי

אני לא זוכרת את השם היא הייתה מאמריקן איידול ועכשיו היא משחקת באמריקאו דרירז או שם שכזה על שלישית בנות משנות ה60 זה הכי הרבה שאני יכולה לעזור מעבר לשאר העזרה פה

למעלה