זקוק לעזרה

מובחרת

New member
אולי זאת סתם ``קרירות``?

ובעצם, חסרים לך שיעורי מוסר, הלכה וחיזוק? אולי, בשביל ``לחסוך`` את קשיי היציאה, תתחזק, במקום לצאת? ערכים- כבר אמרנו?

שבי 83

New member
עוד עצה אבל אני דתלש ולא חרדלש

יש אפשרות למשהו כמו יעוץ זוגי אצלכם? כתבת שהכריחו אותך להתחתן עם אישתך ואין לך איתה שום דבר במשותף. אני מבין שגם חיי המשפחה שלך עם הרבה בעיות.

לא ממש

לא התכוונתי שיש בעיות ביחסים ביננו,דוקא היחסים האישיים בינינו הם נפלאים (כמובן חוץ מהסקס שכמעט לא קיים אצל חרדים קיצוניים...)משום ששנינו אנשים טובים,התכוונתי רק ששנינו אנשים שונים לגמרי מבחינת הדת!פשוט 180 מעלות,היא חרדית קיצונית ואני ממש הפוך!

שבי 83

New member
שמע, סקס הוא דבר חשוב אבל אם תחשוב

לצאת בשאלה אסור להביא יותר ילדים חוץ מהילדה שיש לך. אצלנו השתמשו בגלולות אבל אני לא מבין מה עושים חרדים קיצוניים. מה זה: חוץ מהסקס שכמעט לא קיים"? מה היא, החברותא שלך ללימודים? היא אישתך. אתה צריך לעשות איתה סקס. אני לא מתפלא שאתה משתגע מהחיים האלה. גם כשאין לי חברה קבועה יש לי תמיד סקס קבוע. איך אפשר בלי? תתחיל לחשוב על פתרון. יש פסקי הלכה שעוזרים ולומדים מהם שצריך סקס קבוע? תוכל לשמור שלא יהיו לך ילדים נוספים?

עזרה

לך ללונה פארק עם אשתך.. קח את הרכבת הרים. צלול עם דולפינים. עשה בנג'י. שמע מוסיקה טובה. שתה קוקה קולה. עשה מה שעושה לך טוב. ואם יש לך ילדים, בכלל הרווחת. עשה איתם את כל הדברים הנ"ל. כל השאר סתם אבק ורוח.

בתש1

New member
אתה כזה רע לפעמים..

לא חבל על עלם נחמד שכמוך? מדוע הרגיש צורך לכתוב בצורה שכזו ולגרום לשני להעצב?

כוונתי הייתה טובה

ולא צינית בכלל. אני חושב שבמקום לשקוע במה יהיה בעתיד? ואיך? עדיף לשקוע בהווה ולנסות להוציא את המיטב ממצב חרא.

למעלה