זקוק לעזרה

משה זיו

New member
זקוק לעזרה

שלום לכם,אני משה זיו(שם בדוי) יוצר(מעדיף להשאר בעילום שם. ברמת העיקרון אני מקליט כבר המון שנים אבל באולפני הקלטות מקצועיים ועם הציוד היוקרתי ביותר שיש...בזמן האחרון הרגשתי ירידה ברמת המוזיקה שלי בגלל שהל"וז שלי התחיל להשתלט לי על החיים והתחלתי לכתוב "כי עובדים מחר" ולא כי אני מרגיש חייב לפרוק..אני רוצה לעצור את זה חשבתי להקליט במחשב האישית שלי,רק בעת צורך...ואז שיהיו לי סקיצות (בכמות) אוכל להקליט באולפן כבר בצורה טובה יותר.. והבעייה היא כזאת בזמן שאני מקליט האקפלות נשמעות בקצב שונה מקצב המלודייה.. וזה משגע אותי אני נשמע כמו מישהו שלא יודע לשיר.

alt loc

New member
תראה

לפי דעתי ...... אם אתה לא בקצב זה אומר שאתה מזייף או.... בסולם של המלודייה (אם אתה עובד באולפן הקלטות מן הסתם אתה אמור לדעת) או שאתה לא שר בקצב תקן אותי אם אני טועה יום טוב...!!!

NYillusion

New member
אתה משתמש בקיובייס?

כי אני מכיר את הבעיה הזו בתוכנה AUDACITY.

Domnastic

New member
רגע רגע תן לי להבין..

שמת נגיד לאוזניך מטרונום על הBPM הרצוי להקלטה, שרת, ובסוף ראית שיש דיליי של האקפלה במקביל למלודיה
נו אז מה הבעיה
פשוט תקח את כל הערוץ של האפלה ותזיז אותו טיפה שמאלה עד שתראה את ההתאמה..הרי הקצב שלך הוא קצב נכון, פשוט הוא מגיע בדיליי [זה לא זיוף, זה איחור נשמה] . אז תזיז את האקפלה קצת אחורה וזהו - אתה על הBPM הרצוי זה לא אמור להיות זיוף.

משה זיו

New member
זה מה שעשיתי אבל

כנראה שהקטע הוא להגדיר את הכרטיס קול הגרוע הזה שבא ברירת המחדל של המחשב כי להזיז כל טייק אין לי כח

alt loc

New member
מותק

לפעמים עבודת אולפן היה כמו עבודת נמלים......

ירדן פ

New member
משה חח ימצחיק

לא יותר פשוט לשלוח לי הודעה במסנג'ר ולחכות לתשובה חחח?<?? או לבוא לאולפן פעם הבאה ואני אסביר לך למה זה קורה??? ימצחיק

Domnastic

New member
ירדן../images/Emo163.gif

ספר על ההתקדמות שלך. לא שמענו ממך ים זמן, איפה אתה עומד עכשיו
חתמת איפשהוא
כיוון משהו
אולי איזה אולפן חדש

למעלה