זקוק לעזרה

R a z i e l

New member
זקוק לעזרה

לאחרונה חברי ואני החלטנו לנסות לשחק בשיטת "גיבור". לאחר כשבועיים שבהם למדתי את השיטה התכנסנו כולם כדי לדון בדמויות ולבנות אותן. הבעיה היא שחברי בחרו כוחות ואיני מצליח להמיר אותם למכניקה של השיטה. יאמר שאני חדש בשיטה וכנראה חוסר ההתמצאות שלי גורם לכך. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבניה של הדמויות.

R a z i e l

New member
אני לא מצליח...

להמיר כוחות שחברי בחרו למכניקה של שיטה. אשמח לעזרה אם אתה יכול לעזור לי (במסרים)

R a z i e l

New member
למשל

אחד השחקנים קיבל השראה מהדמות של T-1000 משליחות קטלנית 2. הוא רוצה להיות מסוגל לשנות את הגוף שלו לכל מיני דברים (השתמשתי ב-ShapShift כדי לדמות זאת). הבעיה שלי היא שהוא רוצה להיות מסוגל להפוך את ידיו לכלי נשק ולהלחם איתם. בנוסף הוא רוצה להפעיל שיריון שמכסה את כולו ומשתנה איתו (מעין שילוב של Spawn ו-T1000).

Sabre Runner

New member
דבר ראשון, אני יכול לשלוח Designer.

התוכנה בהחלט מאיצה את תהליך יצירת הדמות ומתאימה אותו למכניקה. אני מציע להשתמש במקרה הזה ב-Multipower ותחתיו להכניס את כל סוגי הנשקים. אתה באמת לא צריך הרבה יותר מ-Energy Blast בשביל נשקים כהים ו-Killing Attack לנשקים חדים. אלא אם כן אתה רוצה שיריון ממש מיוחד, פשוט תשתמש ב-Armor.

R a z i e l

New member
תודה, אך..

אך איך אני מדמה את היכולת שלו לשנות את ידיו לנשקים (נשקים קרים)? חשבתי לעשות MultiPower לנשקים על בסיס HKA אך מה קורה כשהוא ירצה להפוך את הידיים שלו למשהו אחר שהוא לא נשק? לגבי ה-Designer - יש לך גרסה מלאה שלו, כי לי יש Demo שמגיע מהאתר שלהם?

דרגורן

New member
../images/Emo70.gif שים לב ../images/Emo70.gif הסבר להמרת כוחות:

כאשר אתה עושה כוחות בשיטת הגיבור (Hero system), אתה צריך לחשוב מההתחלה לסוף, ואז מהסוף להתחלה (ואני מסביר). השחקן רוצה שהדמות שלו תוכל להפוך את הידים שלה לנשקים? מה המשמעות של זה? הדמות משנה את היד שלה לחרב -> היא תוקפת עם החרב -> היא משתמשת בכוח שנקרא "killing attack - Hand to hand" ומה עם כל השאר? זה אפקטים, חסרונות ויתרונות לכוח. לדוגמא היכולת לשנות את הידים למוטות ברזל בשביל טיפוס -> הכוח "Clinging" אתה צריך להבין מה השחקן רוצה שהכוח יעשה, ואז למצוא את הכוח הרלוונטי. אחרי שאתה מוצא את הכוח הרלוונטי, אתה מוסיף לו חסרונות, יתרונות ואפקטים בשביל לעשות אותו כמו שהשחקן רוצה. דוגמאות נוספות: שביל הקרח של איש הקרח? - תעופה עם חסרון של "משאיר שובל", יתרון של "ניתן לשימוש ע"י אחרים" וכו' EMP? - פשוט יותר מפשוט - Energy blast שעושה החסרון של "עושה נזק למחשבים בלבד" אם יש לך עוד כוחות - אשמח להסביר הלאה

למעלה