זקוק לעזרה..

• פותח הנושא Gvibe
  • פורסם בתאריך

Gvibe

New member
זקוק לעזרה..

שלום ... יש לי מקלדת שליטה של E-MU 95 ויש אצלה קטע מוזר... כשאני מנגן בקיובייס כאילו במידי... אז התו דו הוא לא במקום הנכון זה כאילו כל התווים זזו 7 טונים שמאלה או 5 ימינה..חח איך אני משנה את זה שיהיה טוב ולא ככה? אם לא הבנתם אותי אז אני מתכוון לכך שהתווים שאמורים ליהיות בפסנתר, המיקום שלהם בכל קליד.. אצלי זה שונה..למה זה שונה ואולי יש איזה הגדרה כזו או משהו...? איך אני משנה את זה לכמו שזה אמור ליהיות..?

alt loc

New member
מה שנראה לי..

זה שאתה עומד על אוקטבה מעל במקלדת שליטה תבדוק אותה

Gvibe

New member
לא..לא קשור לאוקטבה..

זה כאילו המפה של הקלידים לא נכונה אני לוחץ על קליד מסויים לדוגמא וגם במקלדת הווירטואלית שאני רואה מהוי אס טי זה לא הקליד שאני לוחץ עליו וגם הצליל הוא לא מהקליד הזה...זה כאילו הקלידים לא שולטים על התווים שהם אמורים לשלוט עליהם...כמו מפה אחרת שלא על התווים הנכונים היא שולטת... כאילו אין התאמה בין הקלידים לתווים..

HeavenlyB

New member
תבדוק אם יש אפשרות איפוס במקלדת

יכול להיות שלחצת על איזה קומבינציה במקלדת שיוצרת טרנספורמציה. זה במידה וזה קורה בכל ערוץ מידי שאתה מקליט. אם זה רק בערוץ מסויים קורה, אז הבעיה היא באותו ערוץ, והטרנספורמציה נעשתה או בערוץ, או בכלי VST.

Gvibe

New member
נראה לי שככה הקיובייס מזהה את ...

המקלדת...זה קורה בכל ערוץ ובכל הקלידים... אני לא מוצא שום כפתור reset במקלדת... מה לעשות? אין איזושהי דרך לכוון את המדלדת דרך הקיובייס או דרך הפרוטאוס?

HeavenlyB

New member
אם זה במקלדת

בדוק בחוברת שלה את הפקודה שמשנה את אותה הגדרת. בד"כ יש כפתור שאחרי שלוחצים עליו, לחיצה על אחד הקלידים בוחרת איזו הגדרות לשנות ולחיצה אחרת בוחרה איך לשנות את אותה הגדרה.

Gvibe

New member
לא חושב שהבנתי באיזו הגדרה מדובר..

מה אני אמור לבדוק את איזה הגדרה?

Gvibe

New member
heavenlyB

שיחקת אותה אחי המון המון תודה באמת הייתה לי הגדרה כזו אני טמבל שלא ראיתי את זה קודם אבל זו אופציה ראשונה במקלדת..חחח תודה רבה רבה..תותח..

למעלה