חברים יקרים. שלומות, החלטתי, במזל טוב, שאני זקוק לפאלם פיילוט. הבנתי בעיניין שואפת לאפס ולכן אשמח לקבל המלצות ממי שמבין. זה כמובן אתם. אז ככה: אני לא צריך מין פאלם על. אלא משהו שישרת אותי במקום האירגונית המסורבלת ואולי מתישהו לדוא"ל. תודה מראש. חיים.
טלפונים ולא רוצה שום דבר אחר אתה צריך להתלבט בין פאלם V (קטן מאוד + 2MB זיכרון) ל-VX (אותו דבר כמו ה-V רק עם 8MB). 2MB מספיקים בהחלט לאיכסון טלפונים ופגישות ואולי גם לדוא"ל (אתה רוצה חיבור אלחוטי לאינטרנט, או לשלוח את הדוא"ל דרך העריסה המחוברת למחשב ?). נסה לפרט קצת יותר על דרישותיך מהפאלם...
האמת שקשה לי לכתוב למה אני זקוק כי אני לא מכיר את הפונקציות של הפאלם. אפילו לא החזקתי בידי מכשיר מסוג זה. הפונקציות שידועות לי הן כמובן פגישות, טלפונים ודוא"ל. להן אני זקוק. מעבר לכך אשמח לדעת אם המכשיר יכול לתת לי מענה לדברים אחרים. אם אמצא אותם רלוונטים לגבי אז כמובן שאוסיף אותן לרשימת הדרישות ברכישה. מצטער אם אני קצת נודניק. תודה בכל מקרה. חיים.
הוא יכול להיות הרבה דברים, בינהם: שלט אוניברסלי, שעון מעורר, סטופר\טיימר, מד טמפרטורה (ללא חומרה נוספת, אם תשאלו אני אסביר איך זה עובד), שומר סיסמאות עם הצפנה חסרת תקדים (256\128 ביט !), ועוד, ועוד...
איך ללא חומרה נוספת? האם הפונ´ שהזכרת קיימות בכל פאלם שבשוק כיום? בשביל חיבור לאינטרנט לאיזה חומרה נוספת אזדקק? האם אפשר להשתמש בו גם כזיכרון נייד? כלומר להעביר מידע ממחשב אחד למשנהו? והאם ישנם דברים שצריך לשים לב אליהם כאשר מבצעים את הרכישה? תודה. חיים.
1. אני מאד סקרן לגבי מד החום נטול החומרה שלך. 2. ההצפנות שציינת אינן נחשבות עוצמתיות בימינו, מה גם שהפאלם כולו אינו סביבה בטוחה למידע (אולי אני אכין בהזדמנות כתבה בנושא עבור האתר החדש). 3. איפה מצאת סטופר, והאם זה מה שרצית לתכנת בעצמך ? 4. עדיין לא עקפת את qwertyx ? תודה, איל וובר.
נחשב לחומרה... 1) לא מזמן מחקתי מהפאלם תוכנה שמודדת את הטמפ´ בעזרת תדירות הצירצורים של הצרצר ! פשוט מקישים על המסך בכל פעם שיש צירצור והוא כותב כמה מעלות יש בפרהנייט ובצלסיוס, לתוכנה קוראים קריקומטר - Crickometer. הבעיה היא למצוא צרצר בדיוק כשרוצים לדעת כמה מעלות בחוץ (תמיד אפשר לקחת אחד בכיס !
). 2) למה לא ? 256 ביט קשה מאוד (אם אפשרי) לפרוץ לא משנה על איזו מערכת הפעלה... 3) סטופר ?! ממש לא קשה למצוא, אני משתמש ב-StopWatchS 1.0 4) עקפתי, אבל הוא השיג...
פסיכומטר עם הסיפור של הקריקומטר. נכנסתי לאתר וזה סיפור אמיתי. מעניין מה עוד ימציא לנו המוח האנושי... למשל חשבתי על דפקטומטר, מגעילומטר וכו´. מישהו מרים את הכפפה?