זקוק לעזרה

nra66

New member
זקוק לעזרה

שלום לכם אנשים טובים אני אישית מאמין ב 99% שזה טוב ויפה אבל 99% מהאנשים שאני מכיר לא מאמינים אפילו לא מוכנים לשמוע לי יש אתה הכוח לתת לאנשים אמונה על ידי עשייה של סרט בנושא השמח מאוד עם משהוא או מישהיא יוכל לעזור לי בנוסה לגבי הדגמות העניים של האנשים עצומות בואו נפתח להם את העניין בתודה מראש בנדה

Justin Angel

New member
מיפ מיפ

אומר הרוד-ראנאר. בכל מקרה כרגע דיברתי איתו בצ´אט והנה העתק של השיחה: <nra66> כי בתחלס רוב האנשים לא מאמינים , לעשות סרט בנושא יש סיכוי להענות מצד אנשים <tecnho-mage> אז? <nra66> אנשים יענו לבקשה לתעד את זה?? <tecnho-mage> כנראה <tecnho-mage> אני מגיב בפורום <nra66> כי ברגע שתראה דבר שכזה לאנשים לא מאמינים זה יפתח להם נקודת חשיבה קצת שונה <nra66> בשמחה <tecnho-mage> איפה בדיוק אתה מתכוון לשדר את זה? <nra66> פסטיבל הסרטים של דימונה לקולנוענים צעירים <tecnho-mage> לא באים לשם כל כך הרבה אנשים <nra66> ויכול להות שזה יגיע גם לת"א להקרנה <tecnho-mage> יש לי את התחושה המשונה שאתה רק מחפש נושא טוב , ולא להאיר את עיניהם של האנשים <nra66> באים לפחות 2000 איש וזה מינימום <nra66> ממש ממש לא <nra66> נושאים לדברים לא חסרים לי <tecnho-mage> יש לזה סיכוי להצליח <nra66> מאוד <tecnho-mage> אבל אתה תצטרך לעשות את כמעט הכל <tecnho-mage> לא תקבל שום הכרה <tecnho-mage> ורוב הסיכויים שתקבל יותר צרחות ובעיטות מאשר מחמאות <nra66> את הכוח יש לי ועם טיפה עזרה זה מגיע לערוץ 2! <nra66> לא אכפת לי <tecnho-mage> תקח את הלילה ותרשום תוכנית מלאה <nra66> ברגע שזה אמיתי אני מוכן ללכת עד הסוף לאן שזה יוביל אני ילך <tecnho-mage> מה אתה רוצה שיהיה <tecnho-mage> כמה זמן יהיה כל קטע <tecnho-mage> מי אתה רוצה שיהיה <tecnho-mage> כמה זמן כולל <nra66> בין 20 ל 40 דקות <tecnho-mage> אתה גם צריך תפאורה טובה <nra66> מיזה בעייה כי אני לא מכיר כול כך את העסק <tecnho-mage> קח את הלילה ותחשוב על שתי דברים <nra66> יש לי ניסיון עשיתי מספר סרטים <tecnho-mage> הראשון , אם אתה באמת רוצה לעשות את זה ואתה לא סתם מתלהב מרעיון טוב שלך ומחר תשכח מזה <nra66> ממש לא <tecnho-mage> השני , איך אתה רוצה שהסרט יהיה בנוי <tecnho-mage> תחשוב על זה! אל תיתן לי תשובה עכשיו <nra66> זה בתהליך עיבוד <tecnho-mage> תתלה מחר בפורום את התשובה <tecnho-mage> ביינתים אני תולה את השיחה בפורום <nra66> אני לא נותן תשובה איך זה היה בנוי אני משנה מוסיף ומוריד כל הזמן עד שאני ממש מרוצה <nra66> אתה המנהל? <tecnho-mage> של הפורום? <nra66> כן <tecnho-mage> לא... זה גם נמצא כאחד מהנושאים הראשונים <tecnho-mage> בכל מקרה <tecnho-mage> תחשוב הלילה איזה פורמט אתה רוצה שזה יהיה <tecnho-mage> דיווח <tecnho-mage> ראיונות <nra66> אני עוד כמה דקות מעלה את זה על דף <tecnho-mage> או אולי לשאול שאלות ושיהיה פאנאל של מומחים שיענה , או באותו חדר , או בתורות

nepthys

New member
פספסתם את הנקודה לדעתי

אנחנו לא צריכים להוכיח לאף אחד כלום, ואם אנשים רוצים לחקור את זה, שיחקרו. אם כבר עושים סרט, זה על העובדה שזה עניין מעשי ורציני, ולא סתם שטויות.

nra66

New member
הרעיון הוא

הרעיון הוא זה להראות שזה עסק רציני ובעל חשיבות גדולה ולא שטויות כמו שאנשים חושבים

למעלה