מיפ מיפ
אומר הרוד-ראנאר. בכל מקרה כרגע דיברתי איתו בצ´אט והנה העתק של השיחה: <nra66> כי בתחלס רוב האנשים לא מאמינים , לעשות סרט בנושא יש סיכוי להענות מצד אנשים <tecnho-mage> אז? <nra66> אנשים יענו לבקשה לתעד את זה?? <tecnho-mage> כנראה <tecnho-mage> אני מגיב בפורום <nra66> כי ברגע שתראה דבר שכזה לאנשים לא מאמינים זה יפתח להם נקודת חשיבה קצת שונה <nra66> בשמחה <tecnho-mage> איפה בדיוק אתה מתכוון לשדר את זה? <nra66> פסטיבל הסרטים של דימונה לקולנוענים צעירים <tecnho-mage> לא באים לשם כל כך הרבה אנשים <nra66> ויכול להות שזה יגיע גם לת"א להקרנה <tecnho-mage> יש לי את התחושה המשונה שאתה רק מחפש נושא טוב , ולא להאיר את עיניהם של האנשים <nra66> באים לפחות 2000 איש וזה מינימום <nra66> ממש ממש לא <nra66> נושאים לדברים לא חסרים לי <tecnho-mage> יש לזה סיכוי להצליח <nra66> מאוד <tecnho-mage> אבל אתה תצטרך לעשות את כמעט הכל <tecnho-mage> לא תקבל שום הכרה <tecnho-mage> ורוב הסיכויים שתקבל יותר צרחות ובעיטות מאשר מחמאות <nra66> את הכוח יש לי ועם טיפה עזרה זה מגיע לערוץ 2! <nra66> לא אכפת לי <tecnho-mage> תקח את הלילה ותרשום תוכנית מלאה <nra66> ברגע שזה אמיתי אני מוכן ללכת עד הסוף לאן שזה יוביל אני ילך <tecnho-mage> מה אתה רוצה שיהיה <tecnho-mage> כמה זמן יהיה כל קטע <tecnho-mage> מי אתה רוצה שיהיה <tecnho-mage> כמה זמן כולל <nra66> בין 20 ל 40 דקות <tecnho-mage> אתה גם צריך תפאורה טובה <nra66> מיזה בעייה כי אני לא מכיר כול כך את העסק <tecnho-mage> קח את הלילה ותחשוב על שתי דברים <nra66> יש לי ניסיון עשיתי מספר סרטים <tecnho-mage> הראשון , אם אתה באמת רוצה לעשות את זה ואתה לא סתם מתלהב מרעיון טוב שלך ומחר תשכח מזה <nra66> ממש לא <tecnho-mage> השני , איך אתה רוצה שהסרט יהיה בנוי <tecnho-mage> תחשוב על זה! אל תיתן לי תשובה עכשיו <nra66> זה בתהליך עיבוד <tecnho-mage> תתלה מחר בפורום את התשובה <tecnho-mage> ביינתים אני תולה את השיחה בפורום <nra66> אני לא נותן תשובה איך זה היה בנוי אני משנה מוסיף ומוריד כל הזמן עד שאני ממש מרוצה <nra66> אתה המנהל? <tecnho-mage> של הפורום? <nra66> כן <tecnho-mage> לא... זה גם נמצא כאחד מהנושאים הראשונים <tecnho-mage> בכל מקרה <tecnho-mage> תחשוב הלילה איזה פורמט אתה רוצה שזה יהיה <tecnho-mage> דיווח <tecnho-mage> ראיונות <nra66> אני עוד כמה דקות מעלה את זה על דף <tecnho-mage> או אולי לשאול שאלות ושיהיה פאנאל של מומחים שיענה , או באותו חדר , או בתורות