זקוק לעזרה.

Big Gun

New member
זקוק לעזרה.

שאלתי מה העתיד הכלכלי שלי בעתיד. בפריסת הקלפים יצא לי מימין לשמאל:מיזוג,הכוהן הגדול,גלגל המזל,שישה מטות,נער המטות.קלף סיכום:ירח. אנא עזרה.

blonda3

New member
אם אפשר

לתת לנו קצת רקע עליך על עבודתך בעבר מצבך בהווה על תכניותיך ולמה בעצם אתה שואל. מה מטריד אותך?

Big Gun

New member
אז ככה:

סגרתי עתה את העסק שלי בגלל הפסדים ממושכים.אני מתפרנס כרגע משכר דירה ממבנים שישנם ברשותי.רוב הממבנים הם ישנים וההוצאות עליהם גדולות כך שאני אף פעם לא יודע מה יילד יום ואיזה הפתעה לא נעימה מצפה לי מבחינת ההוצאות. יש לי גם חובות כך שההכנסה מצתמקת.אני לא צעיר ואני נכה.לעבוד זה ברור שאינני יכול כבר. אני חושש מהבאות (גורלי הכלכלי).

ליאת39

New member
הייתי ממליצה על....

פריסת שאלה בנוגע לפוטנציאל כלכלי: "מהו הפוטנציאל הכלכלי שלי ב X זמן"? 4 קלפים + קלף סיכום

Big Gun

New member
עשיתי כפי שיעצת לי ויצא:

מימין לשמאל:חמש חרבות,חמישה מטות,שלוש חרבות,נער המטות.קלף הסיכום: שתי חרבות.

Big Gun

New member
אני בן שישים אז....

מדובר על השנים הבאות שנותרו לי.

ליאת39

New member
אז אני מציעה ש...

תראה, הקלפים לא חוזים עתיד אלא בעצם מכוונים או מייעצים לנו מה ואיך כדי להגיע לפוטנציאל כלשהו. בוא נגיד שאם אתה נמצא כרגע במשבר כלכלי, אפשר לשאול את הקלפים לתקופה של שלושה חודשים עד חצי שנה.... ועוד כמה חודשים אפשר לשאול שוב. הרי אנחנו משתנים והחיים שלנו משתנים ושום דבר אינו מובן מאליו או קבוע. לכן, חשוב לתחום את התקופה בזמן שאינו רחוק מדיי. תעשה שוב פריסה עם תיחום של זמן...עד חצי שנה ואז.... נכתוב לך את פרוש הקלפים.

Big Gun

New member
אז ככה,הגבלתי את הזמן לששה חודשים

ויצא לי כדלקמן:אוהבים,אס המטות,עשרה מטבעות,נער החרבות וקלף הסיכום הוא שני מטות.

ליאת39

New member
טוב, בוא נראה...

"מהו הפוטנציאל הכלכלי שלי בחצי השנה הקרובה "? אוהבים,אס המטות,עשרה מטבעות,נער החרבות. סיכום:שני מטות. נראה שאתה נמצא במצב בו ההחלטה היא גורלית. הפוטנציאל מראה כי הנה הזמן להתחלה חדשה וכך גם מראה נער החרבות, לזרום עם הדברים, לקחת אותם בקלילות. נראה כי אתה מיצית את העסק, הגעת לשיא. בחצי השנה הקרובה, אתה תתלבט אם לוותר על הכל ולהתחיל דברים מהתחלה או בכל זאת להשקיע ולהלחם על מה שיש. גם האוהבים וגם 2 המטות מראים על התלבטות מאד קשה. אבל נראה כי המצב לא יהיה גרוע יותר. ההחלטה מה לעשות בהמשך.... שלך! בהצלחה!

למעלה