זקוק לעזרה

זקוק לעזרה

היי לגדול מכולם אני חוזר אחייך בביעה הגולה ביותר שקימת אצלי....אני לא זוכר אים אתה זוכר אך פניתי אלייך בעבר אים זה שחברה שלי לא נהניהת ואים זה שכואב לה ואים זה הלחץ לעשות את זה בביית לייד ההורים שלה ואים זה שהיא לא מרגישה נוח בעירון ואים זה שהיא לא ממש נהניהת כול הדברים האלה ובעיקר חוסר הפתיחות לדבר איתי הביאו אותה להתנזר ממין לגמרי ביום שבת האחרון דיברתי איתה כי אין בנינו מין בכלל ולא שום דבר שקשור לזה כבר המון זמן אבל חשבתי שזה חלק מההתמודדות שלה !הכל מקרה היא אמרה לי שהיא הוציאה את העניין מניות מהחיים שלה ושהיא לא נהנית ממה שאני עושה לה אים זה לרדת משפעם בהתחלה כן הייתה נהנית אבל אפשר לספור על יד את הפעמים שהיא גמרה בעבר..היא סיפרה לי שהיא מסתגלת לחיים בלי מין היא לא חושבת על זה וזה מפחיד אותי מה עושים תעזור לי מה נא אמור לעשות ואיך היא הגיעה למצב כזה ..כל פעם שאני מנסה היא מ]פסיקה אותי מה אני אמור לעשות אני אוהב אותה אבל איך אנ יממשיך מפה כי אנ יזקוק לזה ממש יותר ממנה תעזור לי בתודה מראש

לב יקר!!../images/Emo23.gif

אני מאוד מבין ללבך. אכן לא קל מה שאתה מתאר. האם הייתם בחופשה אי פעם מחוץ לבית ו/או האם היתה לכם פרטיות?! האם אז התנהגותה המינית היתה אחרת?! הדבר היותר חשוב הוא, נסו לפנות לבעל מקצוע שיעזור לכם במצוקתכם. אמנם הוא לא זה שיפתור את בעיית הפרטיות והמגורים אצל ההורים, אבל יתרום לכם רבות בפתיחות ובתקשורת המינית.! גשו!! שלך ובשבילך עידן מיליצ'ר

למעלה