זקוק לעזרה

omer ok

New member
זקוק לעזרה

שלום רב, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מכשיר לפי הדרישות הבאות (חיפשתי בפורום לאחרונה, לא מצאתי משהו שמתאים לי...) א) נפח של 20~ ג'יגה (ממש לא לחוץ...גם 16 וגם 30 יתקבלו בברכה) ב) קורא עברית!!! בעבר היו לי נגנים שלא קראו עברית וזה פשוט הורס את חווית ההאזנה! ג) שיהיה עמיד, לא משהו עדין מידי....כמובן רצוי שיהיה גם קטן וקל (לא מתכוון לראות בו סרטים), אבל אני מעדיף עמידות על פני גודל ומשקל נמוכים. ד) מחיר...כמובן המחיר... אני מתכוון למשהו מתחת ל-1,500 ש"ח... תודה רבה!

or121210

New member
מסכים עם טוויג

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=676627 אם אתה רוצה עברית מלאה (לא רק שמות השירים כמו ב-IAUDIO 7) לך על COWON D2, למרות שאני חושב שכדאי לבחור ב-I7 כי הנתונים שהצגת לממש מצריכים את ה-D2 (שהוא נגן מעולה, ד"א). בקשר למחיר לא נראה שנגן בעל הנתונים האלה צריך לעלות יותר מ-800 ש"ח

omer ok

New member
מממ... אני לא בטוח...

ממה שראיתי באינטרנט הנגן עושה רושם שהוא קצת קטן ועדין, וגם מקשי הנגיעה שלו לא הכי נוחים... המשכתי לחפש, וראיתי משהו שמאוד מצא חן בעיני, דגן ה iaudio x5 אבל הוא קצת ישן...אשמח אם תוכלו להפנות אותי למשהו דומה תודה רבה ושבת שלום

tweeg

New member
אממ

דגמים כמו הx5 x5l-שינוי קל בעובי ובזמן בטריה,אאל"ט zvm clasic zune? לדעתי הi7 מאוד יתאים לך,קטן זה טוב מגשי נגיעה שווה לך לנסות בעצמך,לפני שאתה פוסל אותו

יאיר B

New member
אולי D2 (זה כבר ממש מסך מגע).

X5 הוא עתיק ולא בטוח שתוכל למצוא אחד כזה למכירה. יש גם סנדיסק סנסא וויו של 16GB שבאג טוענים שהוא קורא עברית (לא יודע אם זה נכון).

למעלה