זקוק לעזרה

זקוק לעזרה

האם ניתן לבקש העברה לתפקיד אחר, גם אם עברתי קורס ? עברתי קורס של 3 חודשים בחיל הים והתחלתי לשרת בתפקידי בספינות של חיל הים, אך אינני מעוניין לשרת בספינה . התפקיד אינו מעניין אותי ואינני מסתדר עם אופי השירות שהוצע לי... דיברתי עם המפקד שלי, והוא טען שהוא לא יאשר לי העברה בשלב כ"כ מוקדם , אני חושב לדבר עם דרגים גבוהים יותר, אך הבעיה היא שאין לי תפקיד מסויים שאליו אני רוצה להגיע.... חשבתי לצאת מהחיל ולהגיע לשיריון אבל אין הרבה סיכוי שזה יאושר. אני נמצא במבוי סתום והמוטיבציה שלי ירדה בטירוף !!! אשמח לקבל עצות לגבי העברות בצה"ל ועל שינויי תפקיד

שביזות

אתה כולה 3 חודש בצבא אתה לא יודע כלום חכב קצת תראה איך נסגר ומה אתה שבוז אתה לא עושה שטחים ועושה טירונות 02

תגובה

קבל תיקון... אני 6 חודשים בצבא, וחוץ מזה מה הקשר לזה שעברתי טירונות 02 ושאני לא נמצא בשטחים... טענתי בהודעה הקודמת שלי שהתפקיד אינו מעניין אותי ... חוץ מזה רשמתי שאולי אעדיף לשרת בשריון .... רציתי לקבל תגובות לגבי אפשרות לשינוי שיבוץ לחיל ירוק ( אפשרות לעבור לח"יר, שיריון וכו´ ).

marlboro

New member
היי חייל שבוז, מה התפקיד שלך? ../images/Emo13.gif

אני בחיל הים, משרת בקריה... אני בטוח שזה תלוי על איזה כ"ש אתה נמצא... אולי תבקש העברה? לפעמים ההגדרה של התפקיד בכ"שים השונים שונה גם היא, אולי תמצא את עצמך נהנה על כ"ש אחר! אם אתה מוכ"ם (או משהו כזה) כדאי שתברר אם יש לו הקבלה בחוף, כמו מוכ"ם חוף (בניגוד למוכ"ם רגיל שמשרת על סטי"ל). מומלץ שתברר את זה, כי אני יודע שאם יש חלופות לשירות בחוף - בד"כ מעבירים בקלות אם זה מסתדר מבחינת כח אדם. מה גם שכן, אתה יכול לפנות לדרגים גבוהים יותר אם יש לך איך - זה לא יכול להזיק, זה יכול רק לעזור. אם אתה צריך עזרה נוספת או שיש לך שאלות נוספות, שלח לי מסר ואשמח לעזור
marlboro.

למעלה