זקוק לעזרה.

ZIZO 5

New member
זקוק לעזרה.

אני כבר לא יודע מה לעשות... התאהבתי בחיילת מהיחידה שלי. פעם ראשונה שזה קורה לי, אחרי שכבר חשבתי שאין שום סיכוי שזה יקרה. אני פשוט אוהב כל דבר שקשור בה. זה ממש לא רק משיכה חיצונית (היא יפייפיה) אלא יותר משהו רגשי, מן חן פנימי כזה שיש לה שכובש אותי. אני כבר משרת איתה כמה חודשים ביחד (התגייסנו באותו זמן בערך), ואנחנו מסתדרים מעולה. אנחנו צוחקים המון ומדברים הרבה מאד בטלפון (אני מתכוון שהשיחות שלנו במסגרת העבודה מתארכות הרבה מעבר לענייני העבודה). אבל... עדיין לא אמרתי לה מה אני מרגיש כלפיה, גם לא ממש רמזתי או נתתי לה להבין את זה. אני מניח שזה בעיקר בגלל שאני די משוכנע שהיא תסרב לי, וגם בגלל שאני ירגיש מאד לא בנוח לשרת איתה עוד שנה וחצי כל עוד היא לא תסכים. מה לעשות? אני רוצה לגרום לה להבין שהיא מוצאת חן בעייני, אבל אני לא מסוגל סתם פשוט לשאול אותה אם היא רוצה לצאת איתי לדייט ולהרוס את הקשר הידידותי שלי איתה. תנו לי עצות מה לעשות בבקשה, אני כבר ממש מיואש.

Miss Thang

New member
אני לדוגמא,

לא דוגלת בגילויי אהבה כלפי אנשים חדשים. אני מאמינה כמוך שזה עשוי ליצור סיטואציה מאוד לא נוחה/נעימה עבורכם - בעיקר במידה והיא תסרב. אני חושבת שלא חסרות דרכים להביע את רצונך הכמוס מבלי להתוודות על כך באופן מפורש. אתם משרתים יחד? תקנה במבה + קולה/נסטי ותבוא למשרד שלה, סתם ככה על מנת לשבת איתה ולהעביר את הזמן בשיחה טובה. תוך כדי השיחה אפשר לגלוש לנושאים שלא קשורים לעבודה... ולראות אם יש בכלל מצב, אם גם היא מביעה בך את אותו הענין.

אריפש

New member
תקני אותי אם אני טועה...

אבל זה לא יוצר ידידות בהכרח? זה נראה לי קצת "תמים" מדי.

זכוכיות

New member
אם היא מעוניינת בו כידיד בלבד,

שום דבר לא ישנה את זה. אם היא מעוניינת בו כיותר מזה- שום דבר לא ישנה גם את זה. אם היא עדין לא יודעת אך עשויה- מחוות ידידותיות וקרבה מנטלית נראים לי כמו הדרך הנכונה להשתחל אל תוך הלב שלה.

אריפש

New member
מניסיון שמהימים האחרונים ובכלל -

תדבר איתה, קח אותה לדייט שלא מוגדר כדייט ותגיד לה בזמן המתאים מה אתה מרגיש. אתה לא תוכל להמשיך להיות ידיד שלה בלי ליזום משהו. מה אם פתאום תגלה שהיא יוצאת עם מישהו? אתה צריך שהכל יהיה רגוע וכנה ביניכם, אחרת אתה תשתגע - בין אם היא תצא איתך ובין אם לא. יש לי ידידה טובה מאוד ביחידה שרציתי בהתחלה, אבל אחרי שדיברנו על זה.. ולמרות שהיא לא היתה מעוניינת - אנחנו ידידים טובים למדי כבר במשך שנה. (ומאוד רציתי אותה - עכשיו זה בכלל לא רלוונטי מבחינתי).

ZIZO 5

New member
אני יודע, אבל...

אני ממש לא חבר קרוב שלה שאני יכול להרגיש בנוח להציע לה לצאת איתי לדייט שלא מוגדר כדייט. התפקידים שלנו בצבא מאד קשורים והיא החיילת שאני עובד איתה הכי הרבה במסגרת התפקיד, ולכן אנחנו מסתדרים ממש טוב. אם אני אציע לה לצאת איתי זה יהיה ממש לא טבעי אם אתה מבין אותי. ועוד משהו...זה לא שאני סתם רוצה אותה, אני מרגיש אליה משהו שלא הרגשתי כלפי בנות אחרות עד עכשיו. אני לא יודע אם כדאי לי פשוט לפתוח את כל הקלפים ולהסתכן בזה שהיא תגיד לי לא וככה לסגור את הסיפור. זו לא מישהי שאני סתם מוכן ככה לוותר עליה. אולי עדיף לעשות את זה בהדרגה (לא שיש לי ממש מושג איך), למרות שבינתיים כל יום שעובר אני מרגיש יותר מתוסכל ועצבני מכל העניין הזה...

מנסיון אני יכולה להרגיע אותך

שבצבא גם אני יצאתי עם מישהו שעבדתי איתו המון, ויצאנו כמה חודשים עד שזה נגמר. וכשזה נגמר עדין עבדנו יחד, ודיברנו בטלפון ועדיין נשמר בינינו קשר של כבוד וידידות. ז"א בהתחלה כן מאוד כאב לי להיות איתו בקשר אחרי שנפרדנו, אבל אחרי שהכנסתי לעצמי לראש שזו עבודה, וצריך רק לשאול שאלות של נימוס וזהו, הצלחתי לזרום ולעבוד איתו. וגם אם היא תגיד לא, לא סוף העולם, יש עוד מלא חיילות יפהפיות
ועוד משהו, אין בינכם ידידות אמיתית אם אתה רוצה אותה, לכן אין מה שיהרס אם היא תגיד לא.

תקשיב..

התאהבת, אתה טוען שזה גם במראה וגם בפנימיות.. מה יותר טוב מזה? רשמת בפירוש שאתה כבר כמה חודשים משרת איתה יחד..ואתם מסתדרים סבבה, השיחות מתארכות(תכלס', דוגרי אני אגיד לך, אני אישית לא אוהבת לדבר עם מישהו ש'לא יושב לי טוב' לדבר איתו בטלפון, למשל יש לי חברה- באמת טובה, חמודה, אבל סלח לי, חופרתתת ואני לא אוהבת לדבר איתה, אם אתם זורמים בשיחה אני חושבת שזה סימן אפי טוב) מה זה 'משוכנע שהיא תסרב'? אתה עד כדי כך מכוער/לא מושך/טיפש?? אין סיבה שהיא תסרב(אם יש כזו, אתה מוזמן לשתף) זוהי נקודת ההנחה שאתה צריך לצאת ממנה..כי תכלס', אם לא מנסים לא יודעים.. אסכים עם כמה דברים שנאמרו פה, א- להתחיל כזה להציע לה לבוא ולאו דווקא 'חברים', זה יפתח אתכם קצת אחד לשני, ותוכל לראות אם היא מתנהגת בנינוחות או מחכה שזה כבר ייגמר, ככה אפשר לפעול בהתאם.. ב- אוקיי, אז לוקחים סיכונים בחיים, אני חושבת שהיא שווה את הסיכון הזה(אתה בטוח תסכים איתי שהמתוקה שווה את הסיכון) וגם אם..(וזה לא יהיה..) אז וואלה, תתבאס אבל תדע שניסיתי, ת'אמת, אני מאלה שמעדיפים לנסות ולהיכשל מלא לנסות בכלל(כמובן תלוי באיזה תחום..אבל בקטע של לצאת עם מישהו בא נגיד שהתחלתי עם 2 שיצאתי איתם איזה תק' בעבר)

smartblonda

New member
אתה נמצא איתה כמעט כל היום

וגם משוחחים בפון,אתה ,עדיין לא קפץ לך חלון הזדמנויות?!

ZIZO 5

New member
עשיתי את זה...

דיברתי איתה איזה שעה ובסוף הצעתי לה לצאת, והיא...סירבה. האמת היא שבכל מקרה לא יכולתי להחזיק את עצמי יותר מידי זמן, ככה שחרטה אני לא ממש מרגיש. רק אכזבה, גדולה. תודה בכל מקרה על התגובות ואם ומישהו יכול להציע לי מה לעשות עכשיו אני אודה לו מאד (אני עדיין מרגיש שאני אוהב אותה...).

למעלה