תקשיב..
התאהבת, אתה טוען שזה גם במראה וגם בפנימיות.. מה יותר טוב מזה? רשמת בפירוש שאתה כבר כמה חודשים משרת איתה יחד..ואתם מסתדרים סבבה, השיחות מתארכות(תכלס', דוגרי אני אגיד לך, אני אישית לא אוהבת לדבר עם מישהו ש'לא יושב לי טוב' לדבר איתו בטלפון, למשל יש לי חברה- באמת טובה, חמודה, אבל סלח לי, חופרתתת ואני לא אוהבת לדבר איתה, אם אתם זורמים בשיחה אני חושבת שזה סימן אפי טוב) מה זה 'משוכנע שהיא תסרב'? אתה עד כדי כך מכוער/לא מושך/טיפש?? אין סיבה שהיא תסרב(אם יש כזו, אתה מוזמן לשתף) זוהי נקודת ההנחה שאתה צריך לצאת ממנה..כי תכלס', אם לא מנסים לא יודעים.. אסכים עם כמה דברים שנאמרו פה, א- להתחיל כזה להציע לה לבוא ולאו דווקא 'חברים', זה יפתח אתכם קצת אחד לשני, ותוכל לראות אם היא מתנהגת בנינוחות או מחכה שזה כבר ייגמר, ככה אפשר לפעול בהתאם.. ב- אוקיי, אז לוקחים סיכונים בחיים, אני חושבת שהיא שווה את הסיכון הזה(אתה בטוח תסכים איתי שהמתוקה שווה את הסיכון) וגם אם..(וזה לא יהיה..) אז וואלה, תתבאס אבל תדע שניסיתי, ת'אמת, אני מאלה שמעדיפים לנסות ולהיכשל מלא לנסות בכלל(כמובן תלוי באיזה תחום..אבל בקטע של לצאת עם מישהו בא נגיד שהתחלתי עם 2 שיצאתי איתם איזה תק' בעבר)