אבשלום כן מהבית
New member
זקוק לעזרה
אני נמצא במצב בעייתי וחשבתי אולי לאנשים יוכלו להטיל אור על הבעיה הזו, פוטרתי מעבודתי לפני כמה חודשים, אני חייב לציין שלשימחתי, בינתיים מצאתי עבודה חדשה עם לא יותר מידי משכורת (4000) והתחייבות של 9 חודשים, גם בתחום של מחשבים
, ואני לא רוצה עבודה עם מחשבים! זה דחה אותי ,וזה עדיין ממשיך לדחות אותי! אני רוצה עבודה שבה אני לא אצטרך לחשוב אלא רק לחיות להיות, עבודה שיהיה לי את הזמן והכוח לרפא את הפצעים שלי לנוח. אני לא יודע מה לעשות כי מצד שני יש כן את הרצון ללכת לעבודה, יש כאילו תחושה של כן ללכת לעבודה הזאת, אני מרגיש מכל הבחינות שלא כדאי לי ללכת. אבל כאילו שיש את התיכנות של אימא שלי על הראש תיכנות שאני צריך לעבוד במחשבים. הבנתי משהו עכשיו כשכתבתי את ההודעה הזאת יש לי את הכוח להחליט את מה שאני רוצה זוהי בחירה שלי בסך הכול. אוףף איזו אבן ירדה לי מעל הלב טוב נראה מה אני אחליט
אני נמצא במצב בעייתי וחשבתי אולי לאנשים יוכלו להטיל אור על הבעיה הזו, פוטרתי מעבודתי לפני כמה חודשים, אני חייב לציין שלשימחתי, בינתיים מצאתי עבודה חדשה עם לא יותר מידי משכורת (4000) והתחייבות של 9 חודשים, גם בתחום של מחשבים