זקוק לעזרה :(

obscura

New member
זקוק לעזרה :(

מצאתי את כלבת הג'ק ראסל המעורבת הזו, לפני כ-10 ימים ברמת השרון. לצערי הרב, אאלץ להיפרד ממנה עד יום שישי. הכלבה שקטה וחברותית מאוד! הכלבה כבר עברה טראומה בכך שננטשה ברחוב (הכלבה בת כמה שנים), כך שאני לא מעוניין למסור אותה לצער בעלי חיים. כאמור אם עד יום שישי לא אמצא לה בית, לא תהיה לי ברירה אלא לקחת אותה לעמותה. בבקשה מכם, אם מישהו מעוניין, או מכיר מישהו שאולי ירצה לאמץ אותה, תיצרו איתי קשר... תודה.

goolo123

New member
האם עשית כל מה שאפשר כדי לאתר את הבעלים?

יש לבדוק שבב. לתלות מודעות בכל האזור. להודיע למוקד אבידות ומציאות של אס.או.אס בטלפון 037441010. לפרסם באתרים :לוח יד2, פטקינג, איפה זה(ולדעתי לא פירסמת....) העמותות מלאות ומי שיקבל ירדים...מדובר בכלבה קטנה שיכולה למצוא בית בימי אימוץ של אס.או.אס.אנא עשה את המאמץ הזה בשבילה... ימי אימוץ בשישי, ברמת אביב, יש לתאם מראש ביום רביעי בבוקר בטלפון 037441010. בימי שבת ליד הרצליה,פשוט להגיע ב-10:30. בהצלחה

obscura

New member
בדקתי

אין לכלבה שבב, ואין לי את היכולת להחזיק אותה או אפילו לקחת אותה ליום אימוץ. עשיתי את כל מה שיכולתי - הצלתי אותה ממאות קרציות שהיו עליה, וכעת היא שמחה ושובבה. פירסמתי גם בYAD2 וגם בפורום הזה, ואף אחד לא התעניין בה... זו ההזדמנות האחרונה בשבילה לצערי.

goolo123

New member
זה לא העניין אם התעניינו בה...

העצות שנתתי לך, זה כדי לנסות לאתר את הבעלים ולא כדי למצוא לה בית....חשוב לעשות זאת...

WTR

New member
ואם אני אקח אותו לימי אימוץ?

אני מתנדבת לקחת אותה אם תוכל לשמור עליה עד שתואמץ אבל בסופ"ש הקרוב אני לא יכולה כי אני סוגרת שבת בצבא. שאר הסופ"שים אין לי בעיה. האם תלית מודעות ברחובות ואצל וטרינרים באזור רמה"ש, הרצליה והסביבה?

obscura

New member
תודה על ההצעה

אבל אני לא יכול להחזיק אותה שבוע נוסף בבית... אני מקווה שאחותי תוכל לקחת אותה ליום האימוץ... אני מניח שאמצא סידור כלשהו... לא תליתי מודעות ברחובות, אבל פניתי למספר וטרינרים. כאמור עד עתה לא נמצאו הבעלים. התקשרתי לS.O.S, ואני מאוד מקווה שהם יחזרו אליי היום ויודיעו לי כי דיווחו על אובדנה של הכלבה...

יפי זיק

New member
זקוק לעזרה

נראה לי נכון ללכת לווטרינר שיבדוק את השבב, וימסור לך את פרטי הבעלים של הכלב, ואז תיצור קשר איתם והם יבואו לקחת את הכלב שלהם. זה נראה לי מאוד פשוט. אני בטוחה שהבעלים מחפשים את הכלבה

obscura

New member
כנראה שלא קראת

ציינתי במפורש שהכלבה נבדקה אצל וטרינר ולא נמצא אצלה שבב! עוד 3-4 ימים - הפרידה!

למעלה