זקוק לעזרה עם VDUB

rubaja

New member
זקוק לעזרה עם VDUB

שלום לכול המומחים...יש לי בעיה קטנה. אני רוצה לחבר שני קבצי ווידאו ( הופעה של QUEEN)..הכול עובד מעולה.. אני מסמן את הVIDEO על DIRECT STREAM וגם כך עם ה AUDIO. הבעיה היא כשהסרט מגיע לנקודת החיבור..יש רעש מוזר והסאונד נעלם (התמונה ממשיכה בסדר)...מה שגיליתי שאם אני מביא אותו ידני לנקודת החיבור או מעבר יש סאונד... האם מישהו יודע מה הבעיה?...או יותר חשוב...מה הפיתרון?
המון תודה מראש...

rubaja

New member
מישהו יכול לעזור?

לפני שההודעה נעלמת אי שם בארכיון הפורום?

amitay

New member
לא הבנתי מה עשית כשחיברת

החלקים צריכים להיות בדיוק אותו דבר מבחינת הקידוד הן של האודיו והן של הוידאו. כל שעליך לעשות הוא לפתוח את VDUB פתח את החלק הראשון. ואז תוסיף את החלק השני בעזרת התפריט FILE->APPEND AVI SEGMENT אם עשית זאת ועדיין הבעיה קיימת צרף בבקשה אם תוכל תמונות מסך של FILE->FILE INFORMATION של כל אחד מהחלקים בנפרד.

rubaja

New member
זה בדיוק מה שעשיתי..

עשיתי בדיוק ככה...אני מצרף את מה שבקשת.. שוב..אני רק אומר..שבאמת יצא לי קובץ אחד..עם סאונד והכול...אבל כהוא מנגן..ומגיע לנקודת החיבור , פתאום מפסיק הסאונד. אבל אם אני ממשיך אותו ידני. זאת אומרת "מקפיץ" אותו...יש סאונד

amitay

New member
אוקי אני חושד שבגלל שזה AC3

נסה לחבר בעזרת אחד המודים של VDUB

rubaja

New member
אשמח ...

אם תסביר לי יותר...כי אני ממש חדש בעיניין

amitay

New member
מה להסביר

תעשה אותו דבר רק עם תוכנת VIRTUALDUBMOD שהיא מוד של VIRTUALDUB אם זיכרוני אינו מטעה אותי VDUB הסטנדרטי והמקורי לא מחבר AC3. http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=65889

amitay

New member
המה להסביר הזה נראה לא טוב

הכוונה היתה מה בדיוק לא ברור וצריך הסבר? היכן שאתה מסתבך תשאל פה בפורום.

rubaja

New member
ניסיתי עם ה MOD הזה...

לא עזר..אותה בעיה...של הפסקת הסאונד המון תודה על העזרה..יש לך עוד רעיון?

למעלה