זקוק לעזרה עם ACCESS

  • פותח הנושא moc
  • פורסם בתאריך

moc

New member
זקוק לעזרה עם ACCESS

אני מנסה נואשות ליצור לחצן בטופס שיבצע מיזוג בין רשומה נוכחית לטופס WORD מוכן מראש ושום דבר לא מצליח יש למישהו פתרון?
 

סתם1234

New member
יש לי את אותה שאלה בדיוק

אני מבין שמיזוג נעשה רק על סמך טבלה או שאילתה אבל למה הוא לא ממזג אוטומטית ? כל תשובה תתקבל בשמחה.
 
הצעה למזוג מסמכים

המיזוג עצמו נעשה בנפרד בעזרת שאילתה מתאימה שכוללת את השדות המתאימים וקושרת את המסמך לרשומה המתאימה, המסמך הממוזג נשמר בתור dot.מסמך מהטופס שממנו רוצים להפעיל את המסמך הממוזג ניתן לפותחו בעזרת לחצן פקודה והקוד הבא: " dot.מסמך" Application.FollowHyperlink
 

סתם1234

New member
הבעיה היא (לפחות שלי)

שזה פותח מסמך וורד שבו צריך ללחוץ על "מזג" כדי לקבל את המסמך הנכון. השאלה היא האם ניתן לעקוף את זה ? כלומר שבלחיצה אחת וורד יקרא באיזה לקוח אני נמצא (מתוך שאילה) ופתח לי קובץ ממוזג ומוכן להדפסה . תודה.
 
זה פשוט מאד

אם פעם אחת תמזג את המסמך כפי שהסברתי קודם בעזרת השאילתה ,אזי כל פעם שתלחץ על פקד הפודה המסמך המתאים ללקוח הספציפי יופיע.
 
בקשר למיזוג עצמו

המיזוג לא יכול להתבצע אוטומטית שכןיש להגדיר באיזה מקום במסמך יופיע שדה מסוים מתוך ACCESS. על כן יש להגדיר זאת פעם אחת ולשמור את המסמך הממוזג.
 
למעלה