זקוק לעזרה עם החברה..

Desert Eagle

New member
זקוק לעזרה עם החברה..

אהלן... הסיפור שלי הוא די ארוך אני ארשום כאן בקצרה... אני עם חברה שלי שנה ו4 חודשים, צעירים בני 20.. לאחרונה הקרש נהיה שגרתי ורגיל, הרגשנו בצורה הדדית שאנחנו בעל ואישה הכל כבר בחוסר חשק, הכל רגיל מובן מאליו.. הסיבה לזה הייתה מספר הפגשיות המרובות שלנו לכן החלטנו להיפגש פחות, לאחר שנפגשנו פחות הגיעו כל מיני ריבים שבאחד מין הריבים הגדולים שלנו החלטנו לקחת הפסקה, אני בכלל לא אוהבות הפסקות כי הדעה שלי שהפסקה זה הדבר הכי גרוע שאפשר לעשות... בהפסקה היה לי קשה ביום הראשון,שני,שלישי ולאט לאט המצב רוח השתפר ( יש לציין שבזמן ההפסקה דיברנו מיד פעם בטלפון)... שהגיע העת לסיים את ההפסקה חברה שלי הגיעה להחלטה שכדאי להיפרד, אני מבולבל מעל הראש לא ידעתי מה לעשות ואמרתי לעצמי אם זה מה שהיא רוצה זה מה שיהיה... אחרי שנפרדנו הבטחנו שנשמור על קשר של ידידים והיה קשר טלפוני מידי פעם ושבוע לאחר מכן היא צלצלה ואמרה לי שהיא תעשה הכל כדי לחזור אלי, צלצלה אפילו לחבר שלי שישכנע אותי, כאליו כפתה אותי אליה... אמרתי לה שאני לא רוצה שזה יבוא רק ממך ולבסוף לאחר מספר שיקולים אמרתי שניתן לזה צ'אנס כי גם קשה לי לפגוע בה.. בשבועיים שאנחנו ביחד השתנתי הבנתי שאולי עדיף שאני יהיה לבד עם עצמי בתקופה הזאת, היחס שלי אליה השתנה כבר לא ממש בא לי לראות אותה כל יום אבל מצד שני אני אוהב אותה המון ורוצה להיות איתה ביחד כי אין מה לעשות האהבה יכולה להיות חזקה מהכל... אני מבולבל לא יודע מה לעשות, דיברנו היום ורבנו על שטויות ואמרתי לה את כל מה שרשמתי כאן והיא נתנה לי את ההחלטה מלעשות ואני לא יודע בידיוק מה אני רוצה לעשות, אני לא רוצה לפגוע בה, לא רוצה שייגמר רע.. אני מרגיש תקוע...

צומיש

New member
תשמע...

בקשר בדר"כ בגלל שכל כך כייף ונוח להיות ביחד אנחנו שוכחים את הלבד, הבלבול שלך הוא מאד לגיטימי באמת והגיוני שהשתנת ואפילו טוב שכך ושלמדת דברים חדשים על נפלאות החים, אני בטוחה שגם חברה שלך למדה מספר דברים. אבל אסור להיות בקשר מהכרח או מכפייה צריך להיות כי טוב ביח דכי כייף ביחד כי יודעים לתקשר, הגיוני גם שאם רק חזרתם יהיה קשה לעבור את הגשר הזה אבל תדברו המון תעלו את הבעיות תלמדו מהטעויות שלכם, ואם יש נכונות של שניכם לתקן את הכל זה ילך אם לא זה לא ילך וגם זה לא בושה או אסון, תבוא אחרת שאיתה כבר תדע ליישם כל מה שלמדת. אני יודעת שהיום זה נשמע כואב ואפילו קשה ותאמין לי שאני מבינה אותך אבל אי אפשר להחזיק קשר בנאדם אחד, וצריך להבין אחרי הכל שקשר נובע משני אינבדואלים שחברו יחד <יו אני נשמעת פסיכולוגית
> בכל מקרה תשתדל לפני שאתה רב על דבר טיפשי לקחת צעד קדימה מה זה יתרום זה באמת שווה לריב
ואותו דבר לגבי כל דבר שאתה אומר מה זה יתרום עצוב לומר אבל לפעמיים המשפט מה שלא יודעים לא כואב זה נכון גם במערכת זוגית אבל שוב אתה יודע להבחים מה לומר ומה לא. ואם לא הולך כמו שאמרתי אחרי שניסיתם הכל.. הדרך עוד ארוכה.. המון בהצלחה
תיהיה אופטימי ותחתור למטרה

תגובה

אם אתם אוהבים, השתדלו לשמור קשר טוב. התענינו בהעמקה זה בחיים הרגשיים של זה, ואז הקשר יהיה מענין. הפגשו ושוחחו, רק כשמתחשק לכם. נסו לפתור את המריבות בדיונים שלוים והגיוניים. גם בהפסקה שמרו קשר רחוק לשוחח לפעמים. אם אתם רק מחבבים ידידותית, היו רק ידידים. אם אתם אוהבים זוגית, היו חברים.

קרש?../images/Emo4.gif

כן, זו יכולה להיות סתם טעות או טעות פרודינית. במקום קשר כתבת קרש. יותר יבש מזה לא יכול להיות..... עובדה שלא התבלבלת וכתבת שקר במקום קשר ( זה אותם אותיות ) אלא דווקא קרש... כנראה הפסק היה בזמן . מקווה שתמצאו קשר ממש טוב בין אם זה יחד או כל אחד לחוד

למעלה