זקוק לעזרה דחופה.

זקוק לעזרה דחופה.

אני אברך חרדי נחמד מבני ברק בסוף שנות העשרים.כמובן נשוי, אך לצערי אני לא מרגיש כלל שום משיכה לאשתי, ולהיפך אני מרגיש משיכה עצומה לחברים גברים ובעצם אני במצב שכל היום הדבר היחיד שאני חושב זה מתי אעשה כבר אהבה אמיתית וחמה עם הגבר שאוהב, אלא שכידוע אני בחברה מאוד מאוד סגורה מהבחינה הזאת ועל כן אני במצוקה עצומה כאשר מצד אחד ברור לי במאת האחוזים שאני מעונין לבצע את מה שלבי נמשך אליו ומצד שני אני מאוד מפחד שיתפסו אותי ואז...פשוט אנוס חרדי!אבקש ממי שבמצבי ויכול לסייע לי בעצה ותבונה או כאן בתגובות או במסר אישי אודה לו מאוד. תודה רבה.

מקפיץ

מציק לי שאין שום תגובה להודעה ששוכבת כאבן שאין לה הופכין. למה אף אחד לא מנסה לעזור לבחור?

מנסון1

New member
כנראה

שאנשים לא מוצאים מילים ורעיון איך לעזור לו. להגיד לו שיתגרש? אולי יש ילדים. וזה אחריות כבידה. והוא בטח חשב על האפשרות הזו. להגיד לו שיטוש את החברה החרדית? הוא בטח חשב גם על זה וזה קשה לו. כי כפי שאני מבין מהודעתך חרדי יקר, שכל הבעיה זה הסביבה. אז כל מה שאני אישית יכול להציע בינתיים זה סולידריות והקשבה. שתרגיש פה חופשי לשפוך את לבך. גם זה עוזר לפעמים. אברך יקר. אם יש כיוון מסוים או נקודה מסוימת שבה אתה חושב שאנשים יכולים לעזור אולי תפרט. האם עצה אתה מחפש? או עזרה ממשית כלשהי שתחלץ אותך משם. ארגון מסוים שיתמוך בך לעזוב. אולי תבהיר לנו קצת את הדברים.

מנסון1

New member
חן חן

האמת הייתי מציע לו לעבור לגור איתי, אבל אני חושב שאז הוא יהיה אומלל יותר

zeevik30

New member
שלום לך

אכן נשמע כי מצוקתך גדולה וקשה מכך שאתה רוצה לחוות אהבה בהתאם למשיכה שלך, אך אינך יכול. אני אהיה כנה ולא לאציע פתרון קסם למצוקה שלך, אך לדעתי יש בכל זאת כמה דברים שיכולים מאד להקל עליך. 1.חשוב שתמצא אנשים אותם תוכל לשתף, בבחינת "כי דאגה בלב איש ישיחנה". אני מכיר כמה רבנים- גם חרדים- וגם כמה אנשי טיפול חרדים שהם באמת מאד פתוחים ומבינים עניין ויכולים להוות תמיכה עבורך. 2. קיימות גם קבוצות תמיכה עבור האנשים המתמודדים עם מצב דומה. אשמח להפנותך אליהן. גם אוכל להפנותך לחרדים נשואים אחרים שתוכל להתחלק איתם במצבך והתמודדותך 3. אתה מוזמן לכתוב אלי פה או למייל האישי. אנסה לעזור כמיטב יכולתי 4. ובעיקר חשוב שתזכור תמיד שאתה בנו האהוב של הקב"ה והניסיון שלך הוא הוא עבודת השם המוטלת עליך אשמח לכל המשך של קשר ומחבק אותך במאבקך הקשה והאחראי מאד שלך- מקווה לשמחה בחודש אדר זאב

שלום לך בן אדם אשתדל לעזור לך .

שלום בן אדם יקר ראיתי מה שכתבת וזה מאוד נגע ללבי, שמי אסף זהבי הומוסקסואל דתי בן 45. אשתדל לעזור לך כמיטב יכולתי והבנתי אם בהקשבה והבנה גדולה למצבך המורכב, הקשה, והלא פשוט. תוכל להתקשר אלי לפאלפון מספר 7809585 = 050 וזאת כמובן בדסקרטיות מוחלטת ( זה שמי הטוב וזה סוד כוחי) ואשתדל לעזור. אשמח לשמוע ממך. לבינתים שמור על עצמך באהבה אסף,

dkey

New member
תספר לאישתך

ניתן לומר כבר עכשיו שבשורה התחתונה, אם ברורה לך נטייתך, עליך לשתף את בת הזוג שלך. ואם אינך יכול לשתפה בשל הפחד שלך מתגובתה ושלא תהיה אשת סוד, תתגרש. גם אם יש ילדים. כיום אנשים מתגרשים בשל אינסוף סיבות. זה לא סוף העולם. עדיף להמשיך מכאן והלאה לבד.

רחמנות

דיקיי יקירי! אתה נחמד וטוב לב אבל לפעמים, כשם שמצווה לומר דבר הנשמע, כל מצחווה שלא לומר דבר שאינו נשמע. לקח לי יום שלם לקרוא את הודעתו של החרדי ולא ידעתי, כיצד להגיב, עד שבא זאבי'ק - מנהל פורום "גייז דתיים - תמיכה" ב"נענע" והשיב לו תשובה מקצועית ועניינית. למי, שאיננו יודע, זאבי'ק הוא בעל תואר שני בקרימינולוגיה ובל ניסיון עשיר בטיפול בתחום. עובדת היותו הומו מקילה עליו להבין את הצד האחר ודווקא בשל כך הוא נזהר, שלא לשלוף תשובות מהמותן. אז מי, ש/רוצה להתחרות איתו, יש מקום, אבל בתנאי, שילמד וירכוש את הניסיון, שיש לזאבי'ק. ו... דרך אגב איננו מקבל שום תמורה בעד יחסי הציבור... פורים שמח לכולם!
האם מישהו יודע, מה שלום אביו של חביבנו סבבב? מצפים לטוב!

גם אני מצאתי משהו שאולי יעזור

ארגון בת-קול: "בת-קול שואפת לקיים בית תומך ומסגרת ערבות הדדית ללסביות דתיות ובני משפחותיהן, ולקדם חינוך לסובלנות ולקבלת השונה בחברה הדתית מתוך מטרה לאפשר ללסביות דתיות ולבני משפחותיהן חיים של שוויון ושותפות בחברה הדתית".

dkey

New member
תל אביבי 1 יקר

בת קול אכן אירגון נפלא שהוקם בעקבות התפצלותן של הבנות מפורום הגאווה לדתיים שהיה בוואלה. יש להן גם פורום פעיל תחת השם דתיות גאות בוואלה. פותח השרשור אכן יכול לפנות אליהן אך הן בעיקר פונות אל הנשים הלסביות שבחברה הדתית.

ריק בש

New member
מפחד שיתפסו אותי

האם הפחד הוא רק שיתפסו אותך, או שאתה מפחד גם מאלוהים ? אם הפחד הוא רק חברתי, פשוט תתגרש ותעזוב את החברה שבה אתה חי. יש כל כך הרבה סבל וצרות בעולם, אין סיבה להוסיף עליהם סבל שהוא מיותר, שאפשר לנצח אותו. אם לעומת זאת, אתה באמת מאמין שיש בעיה דתית בעניין, וההלכה שאוסרת עליך את מימוש שאיפותיך היא האמת, הדילמה יותר קשה, משום שהיא דילמה פנימית שלך, ולא סתם התמודדות שלך מול הדעות הקדומות של החברה.

אפק בר

New member
אתה כבר שם...

אתה כבר שם... בדרך האמיתית ,לא משנה איך הגעת אליה אבל הגעת . אל לך להחריב את אשר בנית. אם לא תתנסה עם גבר לעולם לא תדע את התחושה שאתה כביכול מפסיד. עדיף לחיות בהרהורי עבירה מאשר לפרק בית נאמן וכשר בישראל. אוכל לומר בשם עצמי שחלק גדול מהנוכחים כאן בפורום רוצים להקים משפחה ולהנשא אך אין בידינו את הכוחות הדרושים לכך. אתה כבר שם ...אל תסוג אחור הרי בסופו של דבר אנחנו עלולים לסבול מהמצב הנוכחי בעתיד. ללא משפחה המשכיות שבתות וחגים בחיק המשפחה.

למעלה