זקוק לעזרה דחוף!

123pinkfloyd

New member
זקוק לעזרה דחוף!

אני משתמש בתרופת קולוטאל לתסמונת המעי הרגיז. נמצאתי גם כן רגיש לחלב(ללקטוז). להפתעתי גיליתי שאחרי שקראתי את העלון לצרכן של התרופה קולוטאל ,שכל טבליה מכילה Lactose 97mg.... איך זה שאני מקבל תרופה(קולוטאל) לחומר שאני רגיש אליו? והרופא שלי יודע שאני רגיש לחלב(הרי הוא שלח אותי לבדיקה הזאת שנמצאה חיובית). השאלה שלי מה אני אמור לעשות כרגע עם זה? ואם בכלל נכונה טענתי בכל זאת אני לא ד"ר או משהו בסגנון,סתם פתחתי את העלון לראות מה כתוב שם... מישהו כאן יכול לתת לי תשובה בקשר לזה,ולהמליץ על תרופה אחרת....

ממתי

New member
לקטוז הוא אחד מאותם חומרים המוספים

לכדורים כדי ליצור את הכדור עצמו. לכל כדור יש את החומרים הפעילים אך ישמנם גם חומרים לא פעילים. אם נניח אתה לוקח קולוטל 135 מ"ג. אם תנסה לקחת 135 מ"ג בלבד זה יעלם לך בתוך הקפלים של אצבעותיך. לכן צריך להוסיף עוד חומרים כדי ליצור כדור שאפשר יהיה לארוז אותו, להחזיק אותו וכו'. אפשר לצורך זה להישתמש בטלק, בצלולוז, או במקרה שלך בלקטוז. אלו חומרים שאינם משפיעים על החומר הפעיל ואינם משפיעים על הטיפול. עכשיו למקרה שלך. נכון אתה רגיש ללקטוז אבל שים לב על איזו כמות מדובר. 97 מ"ג! תחשוב שזו הכמות שיש בפחות משני מיליליטרים של חלב. קצת פרופורציות. זו לא הכמות שתגרום לך לתופעות עיכול קשות...

למעלה