זקוק לעזרה :איך מגיעים ?

ayaaya

New member
זקוק לעזרה :איך מגיעים ?

איך מגיעים מפרנקפורט לברלין בצורה נוחה זולה ורצוי מהנה ?

berlinale

New member
איך מגיעים

אם אתה יכול לתכנן מראש - אז הכי טוב באמת לטוס, ללכת לחברות של טיסות זולות. הכי זול, זה לגשת ל - Mitfahrzentrale ולמצוא מישהו שנוסע לברלין - כמובן שאתה משלם על חלק מזה. לנסוע ברכבת - יש להם מערכת מסובכת להפליא של הנחות, שמסתכמות בגדול בזה שאם אתה מזמין מראש ויש לך כרטיס חברות שלהם, אז יש לך הנחה. הכי לא מומלץ - זה לנסוע באוטובוס בינעירוני - אמנם האוטובוסים ממוזגים ויש בהם שירותים, אבל לשבת כמה שעות על כיסא אוטובוס לא ממש נופל בקטגורית הכיף מבחינתי.

Doofy

New member
רכבת ואוטובוס

אני לקחתי גם רכבת וגם אוטובוס - הרכבת היתה יותר יקרה - אבל ההבדל - מ-ד-ה-י-ם. באוטובוס זה לקח בסביבות ה-10 שעות (הפסקה אחת של חצי שעה), היה יום מאוד חם ובאוטובוסים א-י-ן מ-ז-ג-ן!!!! זה היה פשוט סיוט. ברכבת לעומת זאת לקחתי רכבת לילה, ישנתי כל הדרך והיה מאוד נוח, כשהתעוררתי בשבע בבוקר כבר הייתי בברלין. בחיים יותר לא אקח אוטובוס שם.

lilach de

New member
רק טיסה

הכי מהיר הכי כיף וגם בכלל לא יקר, בעיקר עם טסים עם אחת החברות הזולות. (בעצם הכי זול יוצא Mitfahrtzentrale, אבל למי בא לשבת חנוק באוטו כמה שעות טובות ולנהוג עם זרים?)

diday

Member
זקני צפת

או כמו שהבן שלי אמר לי בגיל 11 כשרצה מערכת סטריאו ושמע את הסיפור שלי איך עבדתי וחסכתי כסף וקניתי מערכת. "אבא, תבין הזמנים השתנו" אמר לי הילד במבט מלא רחמים. דופי תביני, הזמנים השתנו. כבר לא צריך לקחת רכבת לילה. הרכבת "טסה" מפרנקפורט לברלין ב4 שעות, לעומת 7 שעות לפני עשר שנים. והאוטובוס הלא ממוזג? כן, שמעתי שמועות שהיה פעם דבר כזה.

forglemmigej

New member
אבל זה

עולה 86יורו. מאד מאד מאד מאד יקר! אם תקני/ה כרטיס הלוך וחזור, יש הנחה40%

למעלה