באותו מצב...:
אבל כפול זמן ו- 20 שנים פור עליך בגיל. אני אתן קצת פרטים ואעלה מחשבות, ורק אז אלך לקרא את מה שאחרים כתבו. הכל טוב למעט המין. אין לה צורך, כמעט בכלל. גם לא עם עצמה. בערך פעם בחודשיים בא לה, אבל לרוב גם נגמר לה לפני שאני גומר. ואני מרגיש תסכול מכאן ועד להודעה חדשה - מרגיש בשיא אוני (איזה ביטוי, אה?), לא רק שאני אוהב מין והרבה - אני מאוד אוהב לענג אישה. קשוב, משתדל, סבלן... אני דרך אגב לא הייתי צריך את האמירה הזו ששמעת - אני ממש מרגיש מתי זה כבר לא זה, מתי מתחיל לכאוב לה... והדברים אצלנו על השולחן - יש הבנה שכנראה יש לה איזה מחסום רגשי עמוק מאוד (לא הצליחה לטפל בנושא עם פסיכולוגיים), רוצה שיהיה לי טוב, אבל למעט בכל מה שקשור במין. וכשאני אומר שהדברים אצלנו על השולחן זה כולל שקילת אפשרות של גירושין, שיתוף מלא של ההכרה שלי בכך שאם אתקל מחר במישהי שיהיה לזה מקום - אני מתאהב בה מעל הראש... לא מוכנה שאמצא קשר דיסקרטי עם אישה אחרת במצב דומה. אין בעיות עם מה שאני עושה באינטרנט ועם עצמי. לי ברור שזה רק עניין של מזל שלא נתקלתי עד היום במישהי - ממש לאחרונה אפילו יזמתי נסיון לבנות קשר מיני בצד, אבל היות ואני שונא לחיות בשקר, אני כנראה לא מספיק "מזמין" או לא פונה למקומות הנכונים, וזה לא קורה. אין לי פתרונות. אני מאוד מאוד מאמין שאם יש זוגיות "סבירה" כבר אסור באיסור חמור לוותר עליה, גם לא במחיר כזה, מפני שקר מאוד בחוץ - קשה לחזור ולמצא זוגיות כזו. שלא לדבר על בת הזוג, שלה יהיה הרבה יותר קשר לבנות זוגיות חדשה... אני, אם תרפרף על ההודעות שלי, דוגל בהשקעה בבעיות שעולות בזוגיות. טיפול זוגי זו ה-דרך ואין אחרת. אצלנו, כנראה מחשש להתמודד עם מה שעומד מאחורי הקושי, בשלב הזה אשתי מטרפדת בכל מיני דרכים את עניין הטיפול הזוגי, אבל אני מאמין שהוא יגיע, ומאמין ומקווה שהדברים ישתנו. עוסק בזה מדי פעם בטיפול שלי. עד כדי כך התסכול, שלעיתים אני תוהה, אולי אנחנו איכשהו "מקבעים" אחד את השני בתוך הקושיים שלו? הרי אם אני ממשיך וחי ככה, זה מכיוון שיש בזה משהו שמתאים לי, אחרת כבר מזמן הייתי מחפש ומוצא משהו אחר? גם את התהיה הזו העליתי בקול רם, גם בטיפול, אבל אף אחד לא חושב שאולי אני צודק. מבחינתי, אולי עם אדם אחר היא כן יכולה להינות ממין, וממש פתוח לאפשרות כזו, אבל היא ממש לא חושבת כך ולא מעוניינת אפילו להתעמק בנושא. מה אני יגיד לכם... החיים זה לא פיקניק. ובכל זאת, אני לא יכול להגיד שרע לי - אני מפנטז ומשוטט ברשת ומפיק מכך הרבה הרבה הנאה, ומקווה לעתיד טוב יותר. לא יודע אם עזרתי, תודה על ההקשבה, דב