זקוק לסיוע!

nnn22

New member
זקוק לסיוע!

שלום לכולם! אני בחור צעיר שזקוק לסיוע נפשי מקצועי בנושא נטייה הפוכה. אני מחפש אדם בעל לב טוב שיעזור לי מבחינה כספית לממן את הטיפולים האלה.. אני יודע שזו בקשה מוגזמת אך לאנשים בעלי לב זהב שיש להם כסף.. אשמח לשמוע הערות ותגובות מכל זווית בנושא. בקיצור, אני מחםש תורם צדיק כי אני ממש במצוקה ואין לי כסף בכלל.. אני לומד תורה. בתודה, אני. אפשר להשאיר אימייל או כל דבר אחר.

מתפלא על הבקשה

ארגון "עצת נפש" אמור לסייע לך גם במישור הכספי. לא?! למה? מי, שאין לו כסף נגזר עליו להישאר הומו?! עכשיו ברצינות. הלוואי היה לי כסף כדי לעזור לך, לו רק הייתי יודע, שכסף יפתור לך את הבעייה. הבעייה היא לא הכסף. באתר "כיפה" אתה יכול לקבל יעוץ חינם מידי ד"ר צבי מוזס ממכון שילה (יש גם פרסום באתר "בשבע"). לא ברור בדיוק, מה אתה מחפש, כי אין פתרון קסם לשינוי הנטייה ולא כל אחד יכול (שאל את כל מרי הנפש, שהשקיעו ממיטב כספם עבור "הבל ורעיון רוח" וקיבלו כמובן רק רוח. לא באתי לייאש אותך אולם אסור, שהכסף יהווה מכשול לנסיונך הכן לצאת מהנטייה. אם "עצת נפש" לאנ יוכלו להשיג לך תרומה לצורך זה, כנראה אולי כדאי לוותר על עצתם ולנהוג כרבי עקיבא...

nnn22

New member
רבי עקיבא??

מה רבי עקיבא עשה? למה אתה מתכוון? תפרט.. בכל אופן תודה על ההתייחסות. עצת נפש לא יכול לסייע לי כספית. אני עדיין מחפש דרך ואני מאמין שמי שרוצה לצאת מזה יכול.. ישנם טיפולים. וכמו שאמרת (אולי קצת בצחוק..) יכול להיות שבעיות זה רק לאנשים עשירים שיש להם כסף לשפוך על פסיכולוגים. הבקשה לתרומה כספית עדיין עומדת בעינה וכל מי שרוצה לפנות שיעשה זאת בלי להסס. רוב תודות.

nnn22

New member
אני מאמין ומקווה..

שמי שרוצה להתגבר ויעשה את כל המאמצים בשביל זה-יצליח. אני לא יודע ואני לא בטוח בזה.. אני כן יודע שאדם שרוצה משהו עד הסוף - הוא יכול להשיג אותו. זה באמת קשה אבל נרראה לי אפשרי.. גם לחיות חיים תקינים על אף היצר הנורא הזה- גם זה לנצח ולצאת מזה.. היכולת להשתנות היא היכולת להתגבר ולהחליש את היצר. ראיתי פה פסיכולוג מטומטם שכתב שאי-אפשר להתשנות. לדעתי מדובר בשטויות ובדברים שררק מורידים את הרוח.. מי שאינו דתי ואינו מאמין לעולם לא יוכל להבין שאין להשלים עם נטיות אלו. עוד דבר- עצם השם של הפורום הזה - "הומואים דתיים". זה לא קיים! זה נשמע כאילו השלמה עם המציאות וזה לא נכון. נכון, יש דתי שהוא הומו.. אבל אין מכאן הצהרה על אורחות חייו. אני צריך עזרה בקיצור! אוהב מאוד מאוד ומאמין בכולכם. אני.

מה לא קיים?

אני יכול להפגיש אותך עם מאות הומואים דתיים. ממש לא בעיה. נראה את השרלטנים תאבי הבצע של עצת נפש מביאים אדם אחד שהפך מהומו לסטרייט. ואני לא מתכוון לכאלה שהתחתנו עם אישה וממשיכים למצוא סקס משפיל בשירותים מצחינים ואפלים של תחנות מרכזיות נידחות. אני חושש שההודעה יצאה לי קצת תוקפנית - אבל היא נכתבה באהבה ובדאגה לך.

רבי עקיבא

(מדוע זה יוצא לי כל כך הרבה פעמים השבוע?) ישנו כאן גולש בשם טוהר, הכותב לרוב אחת לשבוע מעניינא דיומא. אני בטוח, שהוא הכין מאמר ארוך בנושא זה, ומן הראוי לתת לו את הכבוד להביע עצמו בצורה כה יפה ומרשימה, כפי שגם שאר הגולשים נהנים לקרוא. לעניין בקשתך - זכותך לבקש וזכותו של דיקיי לומר, שאין לזה "תרופה" ואנוכי הקטן אנא אני בא. בבוקר יאמר ערב ובערב יאמר בוקר... אז עם כל הכבוד לך ולאלה, שחולקים עליך (וגם עליי), אני מציע לך, שתפני תחילה לחברנו זאבי'יק - מנהל פורום "גיז דתיים - תמיכה" ב"נענע". זאב'יק אומנם גם הוא הומו אולם בתוקף השכלתו הוא יכול להתמודד בצורה שקולה הרבה יותר עם מצבך. לעניות דעתי (וזו דעתי האישית) אין שום טיפול פסיכולוגי, שיכול לעזור לשנות נטייה. בזאת אני מסכים גם עם גדולי המתנגדים לי. לעומת זאת הפסיכולוג יכול לעזור לך להתמודד עם משברים גם בנושא הזהות המינית. נטייה מינית לא ניתנת לשינוי אבל האדם ניתן לשינוי. אתה יכול להחליט, שאתה רוצה להקים משפחה הטרוסקסואלית למהדרין ולהצליח בזה באמצעות יעוץ והכוונה תוך התגברות על נטייתך. כנראה זה אפשרי אבל כלל וכלל לא קל. עדיף להתייעץ תחילה עם רבנים, שמבינים בנושא (אסף זהבי, המשתתף אף הוא לעיתים כאן בפורום יוכל למסור לך מידע נוסף בעניין). לזרוק כסף ככה סתם על אשליות זו לא חכמה וזו גם לא חכמה לעזור לך בדבר, שתועלתו לא הוכחה מעולם. בכל אופן אם יש מישהו, שמוכן לעעזור לך, יבורך, ואף אתה תבורך בכך, שתצליח לצאת ממצוקתך.

למעלה