זקוק לסיוע נואשות!!!!

1234191

New member
זקוק לסיוע נואשות!!!!

היום גיליתי שהפסיכומטרי שלי לא מספיק ללימודים שאני רוצה בעתודה!!!! בא לי למות!!! עכשיו לחלק בו אתם יכולים לסייע (ולא, לא קטע של הלמות) יש לי חודש וחצי אני לא בקורס אבל נבחנתי במועד אוקטובר וקיבלתי 714. האם יש סיכוי שאשפר ללפחות 730??? בזמן הקצר הזה??? ואיך??? יש עוד איזה קורס (כמו מועדון 700) שאולי עדיין לא מאוחר בהיסטירה להצטרף אליו??? עזרה!!!!

בז שנות

New member
יש סיכוי להכל

זה הכל תלוי בך אני למשל התחלתי ללמוד לפני שבועיים חשבתי שנשאר לי שלושה חודשים ואז גיליתי שנשאר לי עוד שני חודשים.. וזה פסיכומטרי ראשון שלי.. אם קיבלת 714 אני מאמין שתוכל לקבל 730

nills1

New member
שיפור ציון

אהלן. השיפור שאתה צריך הוא שיפור אפשרי בהחלט. מדובר בתוספת של כמה שאלות בודדות, ולפיכך סביר להניח שעם הכנה נכונה תוכל לעשות זאת. קח בחשבון כי פעמים רבות מעצם העובדה שעושים את המבחן פעם שניה מגיעים רגועים יותר, ורק זה לבד שווה עוד כמה נקודות. אז מה עליך לעשות: העובדה שקיבלת כבר מעל 700 מעידה על כך שהחומר כולו מובן לך. מה שנשאר לך לעשות זה לחזור בצורה מסודרת על כל החומר, ולסגור קצת פינות. נסה למצוא את החומר ממנו למדת בפעם שעברה. חזור על כללים, נוסחאות, שיטות עבודה וכיו"ב. קנה לך כמה ספרים ותרגל שוב את כל החומר. כמובן כדאי מאד לשנן גם מילון טוב. בשבועיים האחרונים, פתור מספר בחינות לשם התרגול. בנוסף לכך יכול להיות שכדאי לקחת שיעור פרטי אצל מורה מנוסה. סביר להניח שאם הוא יראה תוצאות של סימולציה אחת או שתיים הוא יוכל לתת לך מספר טיפים ספציפיים לצרכים שלך. אם ברצונך לשאול משהו נוסף, פנה אלי בהודעה אישית דרך הבלוג שלי: blog.tapuz.co.il/ofirstern בהצלחה! אופיר

למעלה