זקוק למידע... קצת מעבר למקובל...

  • פותח הנושא msrl
  • פורסם בתאריך

msrl

New member
זקוק למידע... קצת מעבר למקובל...

מישהו חשוד הופיע בביתי והציג עצמו כחוקר ... הוא ביקש כל מיני פרטים אישיים... שלא נתתי לו כמובן .. הוא כבר הגיע פעמיים... והציג עצמו בזהויות שונות... ביקשתי ממנו ת.ז הוא נתן לי כרטיס ביקור והציג עצמו כעו"ד... אני חייב לציין שהוא ממש לא היה נראה כמו עורך דין... (לבוש, סגנון דיבור).. מי יכול ליצור איתי קשר... אני יתן את הפרטים... ואקבל אולי עוד קצת מידע... נראה לי חשוד ביותר, אולי אף נוכל!!! ICQ 38096670 E-MAIL - [email protected] תודה
 

אדיב חן

New member
תפרט יותר על האדם המסתורי../images/Emo101.gif

קודם כל, אל תדבר עם אף אחד, אל תתן לאף אחד פרטים, אל ת-שום-דבר ל-אף-אחד. עורכי דין בדרך כלל מזמינים אותך למשרד, לא מטריחים עצמם עד דלת ביתך, אלא אם כן זה למטרה מיוחדת ו/או מסיבה מיוחדת. שנית, אינך חייב לשתף פעולה עם אף אדם המתדפק על דלת ביתך ומבקש פרטים, אלא אם כן זהו שוטר במדים עם תעודה, וגם אז אתה יכול לבקש להגיע לתחנה עם עו"ד (כמובן, אם היה, שלא עלינו, פיגוע ברחוב ושוטר דופק על הדלת ומבקש לשאול שאלות, מה ראית ושמעת וכו´, אז לא צריך להיות פרנואיד במקרה ספציפי זה. כל מקרה אחר - סביר להניח שכדאי להיזהר!). אנשים יכולים להגיע סתם יש מאין לביתך ולשאול שאלות מאינספור סיבות, החל בשליח של חברת נוכלים הבא לברר אם יש זקנים בבית שקל לעבוד עליהם בטלפון, וכלה בחוקר פרטי שבה לדוג מידע, מאי אילו סיבות. נסה לפרט קצת יותר על מה בדיוק קישקש אותו אדם, ואוכל להביע דעתי בנדון.
 

msrl

New member
אני מעדיף לעשות זאת בפרטי...

יש לך נסיון קודם או אפשרות לחקור??? כי פשוט... אני לא אתן את הפרטים שלו סתם ככה... (למרות שאני חושד בו) אם תוכל ליצור קשר באימייל.. (או כל אחד אחר שיכול לעזור) זה יעזור לי מאד... [email protected] ICQ 38096670
 

1337hAx0r

New member
אם

אין לו צו בית משפט אתה יכול להגיד לו שילך להזדיין ובשום אופן אל תכניס אותו לבית שלך,בכל מקרה אתה יכול להתלונן במשטרה,חוקר לא חוקר אין לו זכות לעשות כלום בלי צו בית משפט.
 
למעלה