זקוק למידע...בבקשה

זקוק למידע...בבקשה

שלום, אני גר באילת, חיפשתי רכב קטן וזול...שיגיע מהבית לעבודה. מצאתי פיאט 127 900 (איטליה) שנת 83 יד שנייה. היתה אצל אמא של חבר שלי מאז 87. האוטו אצלי כבר חודשיים. וממש תענוג !! שמור מאוד !! סוחב מצוין בעליות ! אבל יש לי כמה בעיות... 1. כשקר (בעיקר בלילה) הוא מניע בשנייה אבל הוא לא נוסע טוב בהתחלה. (מנוע קר) לוקח לי לחמם אותו לפעמים יותר מחמש דקות (עם צ´וק) 2. כשקר (שוב בעיקר בלילה) ב5 מטר הראשונים של הנסיעה. (לאחר חימום) הוא משמיע מעין יללה\שריקה..ואז זה מפסיק. 3. כשאני מגיע ל1/4 מיכל דלק ומטה, לפעמים האוטו בזמן נסיעה מקרטע...אני לוחץ על דוושת הדלק אבל הדלק מגיע למנוע בהפסקה. כאילו יש שם סתימה.. ?? אולי משהוא יכול לעזור לי ולהגיד לי אם זה נורמאלי ואם אני יכול לעשות משהוא לבד בלי מוסך. תודה רבה

kitt

New member
בקשר לדלק, תחליף את הפילטר(ים)

של המערכת יכול להיות שיש בהם ליכלוך, כמו כן יכול להיות שמיכל הדלק עצמו מלא שאריות למיניהן. היללה/שריקה יכולה לנבוע פשוט רצועה או מיסב שכתוצאה משינוי טמפרטורות טיפה מתכווצים. תבדוק בדיוק מאיזה כיוון זה בא אולי נוכל לאכן בדיוק מה עושה את הרעש ולתת פיתרון.

ZAF

New member
בקשר לחימום איטי,תחליף טרמוסטט

בארצנו החמה מקובל על ידי מוסכניקים מסוג מסוים לנטרל את פעולתו כליל - כתוצאה מכך או כתוצאה מטרמוסטט שאינו תקין, האוטו יתחמם באיטיות - במיוחד במז"א קר.

אלף תודות...אבל...

פילטר דלק אני מכיר. את היללה אני אנסה לאבחן...תודה רבה. האים יש תוסף לניקוי מיכל הדלק ? (או הקרבורטור ? ) והאים אני יכול בעצמי לנקות את מיכל הדלק ? אני חשמלאי במקצוע. אני מכיר טרמוסטטים לתנורים מקררים וכו´ אבל מה זה טרמוסטט באוטו ? מה התפקיד שלו ? ובגדול הוא אמור לשבת לייד המנוע, מתחת לאוטו ?

שי ©

New member
קצת על טרמוסטט

תפקידו לסייע למנוע להגיע לטמפ´ עבודה מהר ככל הניתן, ע"י מניעת המעבר של המים מהרדיאטור למנוע. הטרמוסטט נמצא צמוד לבלוק המנוע, וניתן לזהותו לפי צינור המים מהרדיאטור שמגיע אליו. כמדומני, באוטו שלך הוא נמצא משמאל לבלוק. שי-שבלי איציק בכלל לא היה יודע מהו טרמוסטט

מיכל דלק מלוכלך...??

שוב שלום. כמו שאמרתי כשהמיכל מלא עד חצי מלא אין לי בעיה בנסיעה. כשאני יורד מ1/2 מיכל האוטו פשוט מקרטע !!! רעיון למשהוא ?? אני יכול לנקות אותו בעצמי ?? ובקשר לחריקה/יללה. זה בא מהחלק האחורי בזמן רברס, ורק כאשר האוטו קר. ( בתחילת נסיעה) רעיונות למשהוא ?? אלף תודות

למעלה