זקוק למטפל\ת טובים

asafasaf26

New member
זקוק למטפל\ת טובים

אני נמצא בשלב לא הכי קל במילה פשוטה, אני זקוק להמלצה של מטפל\ת טובים,אבל אני מרגיש שאני רוצה מישהו יותר כמו פסיכולוג מאשר המיימד האנרגטי, הבעיה שפסיכולוג רגיל לא יבין את כל מה שאגיד לא בנושא קארמות גילגולים וכו,ואני מעדיף פסיכולוג שהוא מבין בגילגולים קארמות וכו,תודה רבה ואשמח לקבל עזרה. אני גר ברעננה ואם מישהו מכיר מטפל כזה מהאיזור אשמח לדעת.

nofaritrit

New member
הי אסף..

אני מכירה מיהי מצויינת שמטפלת בשיטה שנקראת procees work שזאת שיטה שיצאה מתוך הפסיכולוגיה היונגיאנית והיא מגשרת בין הרבה תחומים ככה שאפשר למצוא בה הכל. אחד הרעיונות המרכזיים שלה הוא לתת כבוד לכל תהליך, סימפטום, "הפרעה" בהנחה שאם ניתן לדברים מקומ ונהייה איתם חלק ממה שמפיע לנו יעלם באופן טבעי. אין לי מילים על מנת לתאר כמה עומק יש בדרך הזאת ואילו שינויים עמוקים היא חוללה בתוכי גם אם הדרך היתה לפמים קשה ומפחידה. המטפלת בשיטה הזאת היא יחידה בארץ בינתיים וכנראה שזה יהייה כך עוד הרבה שנים משום שמסלול ההכשרה שלהם אורך 7 שנים . קוראים לה מיכל ורטהיימר שמעוני והיא מדריכה גם מטפלים ופסיכולוגים ומטפלת בחסד. (גם רגישה ותומכת להפליא וגם מקצועית מאוד) אני הייתי מטופלת שלה ב4 שנים האחרונות וגם למדתי אצלה וכיום אני מטפלת בשיטות אחרות אבל הקו שמנחה אותי הוא הקו של ה-process work (בעברית זה נקרא פסיכולוגיה תהליכית) ממליצה בחום! היא מקבלת ברחובות ובת"א.

למעלה