זקוק למורה נבוכים

alasry

New member
זקוק למורה נבוכים

שלום רב! לפני מס' שבועות נכנסתי לקבע, ולצערי לא קיבלתי שום הסבר מאף גורם לגבי כל התנאים/ אפשרויות. עד עכשיו הצלחתי להסתדר לבד בנושא כרטיס חבר ומירס, אבל למעט אלה אני לא מוצא ידיים ורגליים. אני שואל שאלות אלה אחרי שכבר רפרפתי במאמרים ובשאלות נפוצות אבל לא הצלחתי להבין משם מה נכון להיום ומה כבר עבר ובטל מהעולם.. א. כרטיס נקודות- איך מזמינים ומתי מקבלים? ב. חבר יהלום- מה ההבדל בינו לבין כרטיס רגיל של חבר? ג. בסיס ציוד- מה אפשר ומה אי אפשר? איפה קונים נעליים? האם זה דרך הכרטיס של הנקודות? ד. שמעתי על 17% הנחה ברשת שופרסל- לאיזה כרטיס זה תואם? :) ה. האם משנה מבחינת משכורת אם האישה עובדת או לא? בכלל, קצת סדר בראש לא היה מזיק לי.. תודה רבה מראש!

leonidl1

New member
תשובות

א. מרגע כניסתך לקבע מונפק לך הכרטיס ואמור להישלח לביתך בדואר, במידת הצורך אפשר לברר עם השלישה או בטלפון עם בסיס ציוד תה"ש למה הוא עדיין לא הגיע. ב. כרטיס אשראי של חבר הינו כרטיס יהלום, הכוונה היא פה לאותו כרטיס. ג. תחפש בהודעות נבחרות את המחירון של חנות הציוד שנמצאת בתל השומר, את הנעליים קונים שם וכן זה בכרטיס נקודות, לפרטים נוספים על כרטיס נקודות יש לך במאמרי הפורום מאמר בנושא. ד. כרטיס זהב, בהצגתו קונים תלושים בשווי 500 או 1000 ש"ח ב17% הנחה. ה. לא משנה

מכני

New member
לגבי אישה עובדת

אמנם אני לא כל כך בקיא אבל נראה לי שכן יש השלכות. לדעתי יש הטבות , אולי במיסים כלשהם, במצבים מסוימים גם תוספת שכר לאישה עובדת כתלות בילדים וגילאים. במידה ובת הזוג היא אשת קבע יש עוד כמה השלכות . בכל מקרה חובה לדווח על שינוי במצב האישי. בעת הדיווח ניתן לשאול , לדעת ולספר גם פה :>

deathcaster

New member
תיקון לסעיף ה'

כן, יש השלכות, במידה ובן/ת הזוג אינו/ה עובד/ת בן/ת הזוג שכן עובד/ת י/תקבל הקלה בשווי 1 נקודות זיכוי במס הכנסה לצורך כך יש למלא טופס 101: http://ozar.mof.gov.il/itc/tfasim/print/101.pdf דף 1 סעיף ו' ולהגיש למעביד

למעלה