זקוק לכמה תשובות...

אורן23790

New member
זקוק לכמה תשובות...

היי,אני אורן ואני בן 14 מלהבים(בדרום ליד באר שבע . אני משחק סקוווש בערך שנה ולא במסגרת של חוג או אימון אלא עם חברים. יחסית לרמה של הישוב לגילאים שלי אני בין הטובים,והיום נכנסתי לאתר של "ההתאחדות הסקווש בישראל" ואני שוקל להירשם למועדון("סקוושכרט")ולהתחיל ללכת לתחרוויות,הבעיה שאין לי מושג מה הרמה לילדים בגילי ואם אני צריך להיות במסגרת של חוג. בבקשה תענו לי על השאלות ותגידו לי דברים שאני צריך לדעת כדי להיכנס לכל העסק הזה.

oferbar

New member
ילדים

תענו לו
הי אורן. בדיוק היום דיברתי עם סטאן שהוא מארגן את ליגות ותחרויות הנוער בסקווש. הוא אמר שמצפים למעלה מ- 100 ילדים, ילדות, נערים ונערות בתחרות הקרובה בדצמבר בהשוואה ל- 48 בשנה שעברה
בקיצור, יהיה פיצוץ של תחרות. אז לא חשוב מה הרמה שלך היום, אתה צריך להצטרף לארגון ולהשתתף בכמה שיותר תחרויות כדי לצבור ניסיון. קדימה לעבודה ולא להתבייש
בהצלחה.

YoNaTaNy

New member
באר שבע.... קצת רחוק...

100 ילדים זה המון.. לדעתי תנסו לארגן איזה מיניבוס קטן לכל הילדים מבאר שבע לאליפות הארץ לנוער שתהיה בדצמבר. יש לך אייסיקיו או מסנג'ר?

אורן23790

New member
........

המסנגר: [email protected] אין לי בעיה של להגיע לתל-אביב ולצפון כי אבא שלי עובד שם ושנה הבאה אני עובר לתל אביב ,רציתי אבל לדעת איך הירשם להתאחדות ולתחרוויות...

YoNaTaNy

New member
אתה בן 18?

בעיקרון אפשר לשלוח צ'ק ומכתב בדואר להתאחדות ולקבל כרטיס שחקן. בשביל להשתתף בתחרות אחת אתה לא חייב להיות חבר בהתאחדות. הוספתי אותך למסנג'ר...

YoNaTaNy

New member
אתה בן 18?

בעיקרון אפשר לשלוח צ'ק ומכתב בדואר להתאחדות ולקבל כרטיס שחקן. בשביל להשתתף בתחרות אחת אתה לא חייב להיות חבר בהתאחדות. הוספתי אותך למסנג'ר...

oferbar

New member
הרשמה

כדי להרשם להתאחדות תתקשר ליהלומה: טלפון: 09-7423583 דואר אלקטרוני: [email protected] לכל תחרות יש טופס הרשמה שמפורסם באתר: http://www.squashisrael.org לפני התחרות. תסתכל בלוח הארועים כדי לדעת מתי יש תחרויות. בהצלחה

למעלה