זקוק לכמה הסברים

• פותח הנושא EIYO
  • פורסם בתאריך

EIYO

New member
זקוק לכמה הסברים

למה החבר'ה נעלמים שהם מתים ? מה זה אומר שהם זוהרים כמו החבר'ה בצ'רנוביל (וסליחה על הציניות)? השלישיה בסוף החלק ה - 6 זה בן, יודה ו... ? (אנקין ?) בהזדמנות זאת אני רוצה לציין שאילו לא היה הפורום קיים לעולם לא הייתי רואה את שלושת הסרטים (הקרנה פרטית לעצמי של 4 + 5 ולמחרת 6) מחדש (ראיתי אותם בעודי ינוקא ולא הבנתי כלום וגם לא זכרתי כלום) בכל אופן מגניב לאללה שיש את הפורום הזה. טוב די עם ההשתפכויות... אין ספק שלוקאס הקדים את זמנו. דרך אגב שמתם לב שכל הפרצופים שהריסון פורד עושה הוא חוזר עליהם באינדיאנה ג'ונס רק עושה אותם קצת יותר מלוטשים ? אהה... עוד משהו: מה שמות השחקנים המשחקים את לוק וליה ומה הם עשו אחרי החלק ה - 6? הם השתתפו בעוד משהו ? ואיך קוראים לשחקן השחור שמבקש לתת עוד קצת זמן להאן סולו בסוף ה - 6 ? ואוו.. כמה שאלות, הפתעתי אפילו את עצמי ותודה מראש

Another Girl

New member
מפאת השעה והעייפות עונה לך רק

על חלק מהשאלות,החבר'ה ישלימו את השאר. מארק האמיל גילם את לוק סקייווקר וקארי פישר, בתם של הקומיקאי אדי פישר ושחקנית העבר דבי ריינולדס- מגלמת את הנסיכה ליה. לשניהם לא הייתה קריירה משגשגת במיוחד לאחר הטרילוגיה ואלו היו תפקידי חייהם. פישר הופיעה ב"אחים בלוז" ובעוד כמה סרטים והפכה לתסריטאית שכתבה בין השאר את סיפור חייה ב"גלויות מהחיים" עם מריל סטריפ ושירלי מקליין (הפעם האחרונה שראיתי אותה על המסך היה בתפקיד אורח קטנטן כעצמה בפרק של "סקס והעיר הגדולה").לא זוכרת שם של סרט אחד של האמיל
אבל שניהם הופיעו בפארודיה על עצמם ב-"ג'יי וסיילנט בוב". מארק גם שיחק את עצמו בפרק של "מפגשים מהסוג האישי" ודובב את דמותו המצויירת בפרק של הסימפסונס. לשחקן ששיחק את לאנדו קאלריסיאן קוראים בילי די וויליאמס וגם הוא לא עשה משהו ראוי לציון אחרי הטרילוגיה. הריסון הוא שחקן אופי, וזו הייתה דמות די דומה להאן סולו, ולכן החזרה לפעמים על הבעות הפנים לא מפתיעה.עדיין נעריץ אותו לעד.

mace windu1

New member
אני חושב שאני יכול לענות על שאלה...

אחת- שאלת לאן הג'דאים נעלמים אחרי מותם? אז ככה- אני חושב שלא כולם נעלמים, אבל הם פשוט הופכים להיות חלק מה"כוח", זה מה שהסבירו לי פעם (לא בפורום הזה)

הסבר רשמי אבל עדיין לא היה

כל פעם לוקאס מבטיח לגלות בסרט הבא ועדיין לא גילה.

למעלה