זקוק לכיוון ועצות... ^_^

Celestial17

New member
זקוק לכיוון ועצות... ^_^

שלום לכולם! עוד שבועות ספורים ימלאו 20. אני לפני צבא (דחיתי בשביל טיול בחו"ל ולימודי יהדות...) בינתיים אני עובד ויש עוד כמה חודשים עד הגיוס. לפני כשנה סיפרתי להורים שלי שאני לא נמשך לנשים. נשים לא עושות לי את זה בכלל. גברים מושכים אותי. לא ציינתי בכלל את המילה הומו בשיחה למרות שזה היה דיי משתמע מהדברים. כמובן שההורים נלחצו אך שמרו על קור רוח ואמרו שזה חולף, אני מבולבל, לא פגשתי את הבחורה הנכונה ולא כל הבחורים, סליחה על הבוטות, רואים ציצי ועומד להם... ^_^ שלחו אותי לאיזה פסיכולוג מפורסם לכמה שיחות הבהרה ושלום על ישראל. בכל מקרה, גם אז ידעתי שזה בולשיט ואני הומו, אבל לא היה לי כוח להתמודד עם זה (ההורים...) אז מסיבות שונות. חשוב לציין שאני יודע שאני שונה כבר מהגן והעניין קיבל את הכותרת "הומו" בגיל 15 בערך... הייתי שמח לקבל עצות, משפטי מפתח, כיוונים מאנשים שעשו את הצעד ועברו את העניין בשלום או לא כ"כ... (גם לזה צריך להתכונן - לא?) בכל מקרה, הסיבה שבחרתי לעשות את זה עכשיו היא שאני לקראת גיל 20, אני לפני צבא, אני יוצא עם מישהו כבר די הרבה זמן ואני מרגיש נכון ובשל. דבר אחרון וחשוב לא פחות - אני ממשפחה דתית לאומית... כיפות סרוגות... אם יש למישהו ידע ונסיון מהתחום הזה - מעולה! תודה לכולם! א.

למעלה