זקוק לייעוץ

זקוק לייעוץ

שלום. אני לראשונה כאן. הגעתי כי חפשתי תשובות בהגיון שלי ובעזרת 2 חברי, ורק משלא מצאתי פתרון הגעתי לכאן. למרות שהשאלה שלי בנאלית (או טריויאלית) אעלה אותה.ואם מנהל הפורום יסבור שזה לא המקום אהיה מוכן למחוק השאלה. אדם מעוניין ליצור קשר (עם אשה) ועושה "מעשים נכונים" כלומר הולך לאותם מקומות שבהם נתן ליצור לכאורה ליצור קשר, אבל הדבר לא עולה בידו. האם יש דרך ללמוד איך עושים זאת נכון? האם נוכח השוני בין ציבור בני האדם נתן בכלל ללמוד דברים שכאלו, או שכל אדם והקסם שלו? ומה לגבי מי שמנסה - לשווא - ליצור קשר עם קהל (מסוים או כלל האנשים) שיקנה את הסחורה שהוא מייצר?

khamala

New member
מסחרה ויצירת מופת

אני חושבת שזה בדיוק ההבדל בין מסחרה לבין יצירת מופת. מסחרה היא מוצר שרוב האנשים איכשהו אוהבים ( לא באופן מיוחד) , תמיד ימצא לו תחליף - כמו אופרות סבון שאמנם אנו יכולים להתמכר להם, אך הם בדרך כלל לא ישאירו הרבה רושם אחר כך - וימצא להם תמיד תחליף של סדרה אחרת שמיד תשכיח את הראשונה. אז אמנם ניתן לקלוע למחנה משולף של רוב האנשים, ולהצליח - אך לא מעבר לכך... יצירת מופת - מגיעה מתוך עמקי נפשו של האדם - שעושה הכל כדיי לנסות להתאימה לשאר האנשים אך מבלי לגרוע מערכה האמנותי - ולכן לוקח במובן הזה סיכון.אך כשהיא נוגעת, היא נוגעת בעומק הלב, משאירה המון רושם לאחר מכן - ולא ימצא לה בקלות כל כך תחליף אם בכלל. בקיצר - מסחרה- נוצרת כדיי להתחבב על הקהל - ומאחר וזה עומד בראש סדר העדיפויות - הנסיון יהיה רק לנסות למצוא מה מתאים לכמה שיותר אנשים. למצוא איזה נוסחאתיות או חוקיות שתתאים. יצירת מופת - נוצרה כדיי להוציא משהו מבפנים, ייחודי - אבל כמובן שכמה שיותר אנשים יוכלו להתחבר. היא אולי תשתמש, או תנסה להשתמש בכלים שידברו אל כולם - אך מבלי לפגוע בתוכן שהיא רוצה להעביר . הדבר נכון גם לגבי יצירת קשרים עם אנשים, כך נראה לי לפחות.... תשתמש יותר מדיי בנוסחאות ורק בהם - מסחרה. לא תגע לאף אחד יותר מדיי בסופו של דבר. תנסה לראות איך אותם כלים, אותם נוסחאות, יכולים להביא גם אותך לידיי ביטוי - אתה כבר על תקן יצירת מופת...

קשר עם נשים וקשר בכלל

שלום מוישה אני חושב שקשר עם אשה הוא בסופו של דבר סוג של קשר אנושי רגיל. יש לך שני חברים לפחות- כך עולה מפנייתך. משמע שקשר הוא דבר מה שאתה מסוגל ליצור ולתחזק. נראה לי שאתה באמת זקוק לייעוץ. ואולם לדעתי ייעוץ הוא בעיקר תרגול והתנסות מודרכת ופחות דיבורים תיאורטיים בעלמא. אשמח להפנות אותך ליועץ. בהצלחה! ישראל

למעלה