זקוק לחוות דעת

נתי75

New member
זקוק לחוות דעת

שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי במקום המחשב הנייח הבייתי. המחשב ישמש אותי לאינטרנט (הרבה אינטרנט) אופיס מוזיקה סרטים ולימודים בערך לכל מה שמחשב ביתי רגיל משמש. התקציב שלי הוא בין 5000 ל- 6000. חברים המליצו לי על HP ולכן זה מה שחיפשתי. מצאתי את המחשב הזה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9136 מה אתם אומרים עליו? כדאי? יש לציין שיותקן עליו xp

יאיר B

New member
ממערכת XP על המחשב הזה אתה יכול לשכוח.

אם אתה רוצה XP - חפש מחשב של דל (לפעמים גם באים בלי מערכת הפעלה). הדבר החשוב ביותר הוא לבדוק לכל דגם שאתה מוצא כמתאים לך אם יש עבורו דריברים באתר היצרן לXP.

נתי75

New member
חשבתי על

חשבתי על dell 1520 מה אתה אומר? יהיה אפשר להתקין עליו xp? איך המחשב בכללי? אמין?

omermo

New member
למה לשכוח??

עם קצת מאמץ (כלומר חיפוש מעמיק בגוגל - ואולי גם מציאת דריברים לדגמים מקבילים) אפשר לשנמך לXP. אונמם צריך קצת ניסיון וזמן, אבל זה אפשרי. מאיזו סיבה לא ברורה ניתן להבין כאן שרק מחשבים של DELL ניתנים לשנמוך - וזה לא נכון. אולי יותר קל למצוא את הדריברים יותר בקלות אבל מכאן ועד לשכוח מ XP על המחשב הזה - הדרך עוד ארוכה. אני שינמכתי מחשב HP Pavilon Tx1000z מויסטה ל XP בצורה חלקה למרות שאין דריברים באתר של HP. אז חיפשתי קצת בפורומים ברחבי העולם - וזה התברר כאפשרי. אז קצת עזרה בסגנון של "זה לא יהיה פשוט אבל עם מאמץ מסויים זה בסוף ישתלם" - ולא מילות יאוש כמו: "מ XP על המחשב הזה אתה יכול לשכוח" יתקבלו בברכה. בהצלחה לכולם, --עומר

נתי75

New member
למה הם

למה הם פשוט לא מנפקים דרייברים למחשבים האלה הרי זה חלק מהתמיכה. למה אני צריך לוותר על מחשב רק בגלל שהמערכת הפעלה שלהם לא לטעמי? למה אני צריך לוותר על מחשב מסויים רק בגלל שמייקרוסופט דוחפים את הויסטה שלהם?

יאיר B

New member
מבחינתי לחפור ברשת זה לא פתרון.

אם HP לא דואגים לכתוב דרייברים ל-XP, זאת בעיה שלהם. אני לא אעודד אנשים לקנות את המחשבים שלהם (כאשר הכוונה היא לשנמך, אם הם רוצים להישאר עם ויסטה אין בעיה עם HP) אם אין דרייברים. HP צריכים להבין שהלקוח הוא הצודק. אם אנשים ימשיכו לקנות מחשבים שמגיעים רק עם ויסטה ואין דרייברים באתר החברה ל-XP במחשבה שאפשר לחפור ברשת, הם בעצם מנציחים את המצב ואז ל-HP אין שום סיבה להתאמץ. לגבי חברות: גם ללנובו יש דריברים ל-XP ואאל"ט גם לחלק מהטושיבות. כתבתי דל כי במקרה הזה אני יודע בוודאות שיש לכל הסדרות החדשות.

למעלה