זקוק לזרעים

f a l i l a

New member
זקוק לזרעים

סופסוף אחרי שהתחלתי להשקיע בגינה אני רוצה לעשות מין מסלעה לצמחי תבלין אתמול הלכתי לכל מיני משתלות ולהום סטר וגיליתי ששקית קטנטנה עם זרעים עולה 15 שקל!! לכן אי מבקש מחברי הפורום שיכולים לשלוח לי זרעים של ירקות ואם אפשר גם פרחים יתקבלו בשמחה בדואר, אני מוכן לשלוח בחזרה כסף... אבל לא יקר כמו הגנבים בהום סנטר!! תודהה ענקית מראש!!!!!

זואי11

New member
15 ש"ח? ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

לפני שבועיים קניתי במשתלת מסובים זרעי ירקות ב-4-5 ש"ח החבילה.

f a l i l a

New member
...:S

כן... אני יודע בגלל זה לא קניתי ואני מבקש עזרה... כמו שאמרתי אני מוכן לשלם כסף

בכל מקרה שווה לך לחפש במשתלות

כל משתלה שהייתי בה לאחרונה מוכרת זרעים ב-6-7 שקלים. אם תהיה יותר צפציפי לגבי הצמחים שאתה מחפש אולי יוכלו לעזור לך כאן.

Rוני

New member
אל תחפש במשתלה, סביר להניח

שכבר יש לך בתיבת המסרים הודעות מאנשים שמוכנים לשלוח לי יש זרעים לשמש אם יש לך מקום - של פרחים אם יש לך ערוגה בשמש שלח לי את הכתובת במסר

f a l i l a

New member
תודה!!

תודה רבה בלי להישמע חוצפן או משו בסגנון אשמח לעוד זרעים...

רוּפֵן

New member
קיבלת...

שלח מסר עם פרטי דואר... פטרוזיליה סלרי מנגולד צנון ועוד כל מיני...

bellaiguan

New member
זרעים

במידה ואתה גר באיזור תל אביב תיגש לבן שחר בככר המושבות בתל אביב (אלנבי עליה דרך פתח תקוה) הוא מתמחה בזרעים מחיר שקית כ-5 שקלים

baz69

New member
אלו זרעים הנקראים 3 כתרים

יש בכל שקית 3 חב'.מכאן שמחיר חב' אחת הינו 5 ש"ח וזה מחיר סביר בהחלט. נכון שהום סנטר מעט יקרים אבל...,חשוב לשמור על ההגינות!

f a l i l a

New member
תודההההההההההה

תודה רבה לכל הנרתמים לעזרה!!!! אני ממש מודה לכולם..!!!!!!!!!!! בקרוב מאוד יהיו לי זרעים של חסה, סלסלי כסף ריחניים, לוע הארי ועוד כמה דברים מעניינים מתנה לכוולם!!! ושוב תודה!!

למעלה