זקוק להתייעצות...

karpadonet

New member
זקוק להתייעצות...

אז ככה, אני נמצא בקשר עם מישהי כבר כמה שבועות, ובאמת שטוב לי איתה. יש לנו הרבה דברים משותפים, ואני מרגיש שהיא מבינה אותי כמו שאף בחורה אחרת לא הבינה מעולם. כל הקשרים שהתחלתי עד עכשיו נגמרו מהר מאוד, ותמיד משום שהבחורה לא רצתה. זה הקשר הראשון שאני מצליח להחזיק יותר משבוע, ואני באמת מרגיש שהיא מעוניינת בי ושזה הולך לכיוון רציני. טוב, אז עכשיו ברור שתגיע הבעייה: הבחורה הזאת היא, מה שנקרא בפי העם, "שטוחה". ואני לא יכול להכחיש שזה מפריע לי. העניין הוא, שמאוד חבל לי להפסיק את הקשר איתה רק בגלל זה, כי כפי שאמרתי, חוץ מזה הכול מצויין, ולמעשה לא היה להיות טוב יותר. בסה"כ היא גם נראית די בסדר, חוץ מהעניין הזה. מלבד זאת, בפגישות הראשונות בינינו היא גם באה בבגדים צמודים שדי החמיאו לה, ככה שרק כשהקשר התחיל להתקדם והיא הרשתה לעצמה ללבוש בנוכחותי גם בגדים יותר רחבים, גליתי את הבעייה. אז מה לדעתכם כדאי לעשות? אני פשוט חושש שאם אפרד ממנה, לא אצליח למצוא אף אחת אחרת שילך לי איתה. בדר"כ בנות נרתעות ממני, לא יודע למה, זה כנראה משהו באופי שלי. האם כדאי לי לנסות בינתיים "לגשש" מסביב, ולגמור את הקשר הזה רק כשאצליח למצוא אחת אחרת (ואראה שזה מחזיק מעמד)? (אגב, זה לא הכינוי שלי בתפוז בדר"כ, אני כותב ממחשב של קרובת משפחה)

קודם כל תתבגר!!!

נו באמת... "אני שהיא מעוניינת בי ושזה הולך לכיוון רציני..." ומצד שני - היא שטוחה אז קשה לי... בשביל הבחורה המסכנה - עדיף שתפרד ממנה, אתה פשוט לא שווה אותה.

תשמע...

לכל אחד יש טעם שונה, ויש כאלה שיש אוהבים בחורות עם חזה יותר גדול, זה לגיטימי, טבעי ואין שום דבר רע בזה (כמו אנשים שמעדיפים קרחות,זקן צרפתי, או כמה ק"ג פחות). מה שאני אומר זה שאם זה ממש מפריע לך אז תסיים עם זה. ואולי תמצא משהו אחר לטעמך. להתחיל לגשש בינתיים לדעתי זה לא לעניין , אני לא הייתי יוצא עם בחורה שיש לה בן זוג והיא בודקת אותי בתור אופציה ב' ( ואת עניין הבן/בת זוג אי אפשר להסתיר לאורך זמן).

תגובה

המראה פחות חשוב. חשובה אהבת האופי. אם אתה אוהב אותה בגלל אופיה הטוב, כדאי שתשאר אתה בקשר ותטפחו. על בעיות המראה תוכלו להתגבר.

שניה, היא לא הטעם שלך מבחינה חיצונית

אני לא טועה נכון? סבבה, אתה מעדיף נשים עם חזה יותר גדול, אוקיי..זכותך! (למרות שבעיניי זה שטחי בהתחשב בעובדה שיש לכם מן המשותף והיא מבינה אותך..אבל שוב זכותך.) אז למה לעזאזל אתה עוד שם? למה? מה היא ברירת מחדל? עד שתמצא מישהי אחרת? מה אתה מנסה להשיג ממנה לבינתיים? להוליך אותה שולל? להשתמש בה מינית עד שתמצא מישהי אחרת? לי לא אכפת מהקטע שאתה מכנה אותה שטוחה, כי זכותך לא לאהוב "שטוחות", לי מפריעה העובדה שאתה משתמש בה למרות שברור שאין לך כוונות להמשיך איתה. עצם השאלה שלך-האם כדאי לי לנסות בינתיים "לגשש" מסביב, ולגמור את הקשר הזה רק כשאצליח למצוא אחת אחרת (ואראה שזה מחזיק מעמד)? מרגיזה אותי מאוד. תתבייש לך. ועוד תחכה שזה יחזיק מעמד ורק אז תעזוב את הנוכחית...אתה ממש הצלחת להרגיז אותי. תעשה ל-ה טובה בבקשה, תעזוב אותה.

elena20

New member
תגיד לי אתה רציני? אתה מוותר על בחורה

טובה בגלל שהיא שטוחה? מצטערת מאוד, אבל לדעתי זה פשוט טיפשי.

למה?

משיכה חיצונית חשובה מאוד לקשר מוצלח! ברור שצריך התאמה גם באופי אבל זה לגיטימי שמאפיין חיצוני ימשוך או יפריע לאדם עד כדי כך. זה טבעי לחלוטין.

elena20

New member
אבל מדבריו ניתן להבין שהיא כן מושכת

אותו, רק החזה מרתיע אותו וזה טיפשי, כי אם למשל אני לא אוהבת אף גדול, ואני יוצאת עם מישהו שהוא מושך אותי גם מבחינה חיצונית וגם מבחינת אופי, אני לא אפסול את הבן אדם הזה בגלל שיש לו אף גדול כי זה משהו שולי. חוץ מזה זה לא שהיא עקומה או משהו זה כולה חזה.

יכול להיות שזה יותר משמעותי בשבילו

מאשר מה שאת חושבת... אם זה ממש משמעותי בשבילו זה יכול ממש להפריע. הוא ימצא את עצמו כל הזמן חושב על זה וזה יפריע לזרימה שלו איתה והוא לא יהיה אף פעם שלם עם הבחירה שלו.

כמה עצוב שזה מה שקורה...

מקרים כאלה סתם מאכילים את חוסר הבטחון של בני האדם בעולם הזה... חזה בגודל כזה או אחר, איבר מין בגודל כזה או אחר... פשוט חבל.

l i r u s h

New member
בעיה רצינית

לדעתי אם יש משהו שמפריע ולא משנה אם זה חיצוני או משהו באופי עדיף שתגיד לה כמו אדם בוגר שזה מפריע לך או שתגיד לה שזה פשוט לא זה ואפילו אם זה רק משיכה כי מדיכה בהחלט חשובה אבל לא להשאיר אותה בשום פנים ואופן כאופציה ב' למקרה שלא תמצא מישהי אחרת בטח לא להשאיר את העניין ב"הולד"... אני גם לא הייתי יוצאת עם מישהו ש"מגשש" כי זה אומר שהוא לא סגור מה הוא רוצה ובעצם גם בגלל זה שאני יכולה להיות באותו מצב אחר כך ועוד סיבה כמובן זה שהוא נמצא עם מישהי ומפתח עוד קשר תוך כדי בלי שהיא יודעת... תעשה לנו טובה, תיסגר על עצמך, תחליט מה יותר חשוב לך וכשתחליט, תעשה משהו!!! ותעשה את זה מהר ככל האפשר כי לחכות עוד זה סתם דבילי.

למעלה