זקוק להתייעצות

Only Sky

New member
זקוק להתייעצות

לאחרונה חשבתי לרכוש סכיני גילוח של ג'ילט באיביי. לאחר חיפושים ממושכים הגעתי אל המוכר הזה, מארצות הברית. על פניו, המוכר הוא TOP RATED, עם 99.9% שביעות רצון של לקוחות ומעל 6,000 מכירות. הוא מוכר רק סכיני גילוח, וטוען שהוא מוכר סחורה מקורית (זה מופיע אצלו אפילו בסאב-טקסט מתחת לכותרת). אממה? בתיאור המוצר שלו הוא רושם בקטן: They are unboxed which makes them easier and cheaper to ship - thus my FREE domestic shipping. נראה לי תמוה במיוחד כיוון שאריזה של סכין גילוח שוקלת גרמים בודדים, ובייחוד שהעלות של משלוח לישראל היא $8 ברוב המכירות. ישר חשדתי שהוא מוכר זיופים, פניתי אליו, והוא ענה לי: אני: can you please send me the blades with the box please? im willing to pay the extra money for the shipping charge cuz of the box weight. as far as i know the weight of the box is preety light. הוא: No, I do not get the boxes כתבתי לו שוב והוא לא ענה. מה דעתכם? לקנות או לא? הרי יש כ"כ הרבה לקוחות מרוצים שקנו ממנו, וזה מוריד את העלות של הסכינים האלה ביותר מ50% ברכישה מהארץ... אשמח לכל דיעה! אה, וגם למוכר אחר שמוכר סכינים במחירים כאלה, מקוריים. כי אני לא מצאתי. תודה!

ozitex

New member
תשובה

המוכר נראה בסדר גמור. לגבי היעדרות אריזה קמעונאית- זה כל העניין. הוא קונה עודפים, ככל הנראה ולכן יש לו אפשרות למכור במחיר זול בהרבה. אני רכשתי לא מזמן 20 סוללות 9V מקוריות ושילמתי שליש ממחירן בארץ, זה הגיע גם מה שקרוי בתפזורת אבל בדיקה העלתה שהן מקוריות ובמצב מצויין. הייתי במקומך מנסה הזמנה נסיונית, מה כבר יש לך להפסיד?

The Experience

New member
השאלה עד כמה זה סטרילי

כי לקנות סוללות ללא אריזה לא יפגע לך בעור ולקנות סכיני גילוח שפוגשים את העור שלך כמעט כל יום זה לדעתי קצת בעייתי. אני לא הייתי קונה.

Only Sky

New member
50 שקל ../images/Emo3.gif

לא יודע, אני עדיין בהתלבטות. בכל מקרה תודה רבה על הזווית הזאת.

sbenari1

New member
לפני חודש הזמנתי ממנו

Gillette MACH 3 (M3) POWER קשה מאוד להשיג אותם וקשה לזהות את המזויפים הסכינים שלו אורגינלים

sbenari1

New member
ניסיתי את כל הסכינים בשוק

ואין כמו ה Gillette MACH 3 (M3) POWER לצערי הפסיקו ליצר אותו ,בתקופה שהוא יוצר השוק הוצף בזיופים שכמעט ואי אפשר היה לשים לב עד השימוש, הזיופים חדרו גם לרשתות הגדולות,לפי דעתי גם בארץ.

למעלה