זקוק להצעות....

fa jing

New member
זקוק להצעות....

שלום חברים, לא מזמן פנו אליי כמה אנשים מחברת הפקות וסרטים אמריקאית וביקשו את עזרתי בתור שותף פעיל, להפקה של סדרת תעודה על אמנויות לחימה סיניות. הרעיון העיקרי של הסדרה יתבסס על הרעיון הפילוסופי של ה-" טאי ג'י"( לא אמנות הלחימה טאי ג'י), וההשלכות וההקשרים בין רעיון זה לאמנויות לחימה. בסדרה יופיעו אמני לחימה מהדור הישן איתם אנו נדון על רעיון הטאי ג'י כפי שהוא מתבטא באמנויות הלחימה . באימון, בקרב ובחיים. אנו ננסה להציג את הקשר בין אמנויות הלחימה, הפילוסופיה וחיי היום יום ( פרוייקט יומרני וקשה מאוד). הבעיה בה אנו עומדים בפניה היא כזו: מכיוון שאנו הצד המוציא לפועל ומפיק סדרה זו, אין אנו רואים את אשר אנו עושים כצופים בסדרה. אני מבקש מכם כצופים פוטנציאלים לתת לי כמה כיווני מחשבה ע"י כך שאתם תחוו דעה ותנסו לתאר מה אתם מעוניינים לראות בסדרה שכזו. כמובן שיהיו הרבה צילומי הדגמות בסדרה, אימונים,ראיונות עם המאסטרים סרטי ארכיון ותמונות מן העבר כמו גם סיפורים וכו' וכו'.... אני מניח כי חלקכם ראה את הסדרה האגדית " דרכו של הלוחם" שהופקה ע"י ה- BBC . ואת הסדרה " לוחמים קדומים" ששודרה לפני כמה שנים בערוץ שמונה ( הערוץ התיעודי) היו עוד אילו סדרות כגון " בודוסאי" וכו'...השאיפה שלנו זה לתת משהו שונה במקצת עם גוון פילוסופי עמוק יותר אך אנרגטי במיוחד בצורה של קרבות וביצועים של המאסטרים... מחכה להצעות שלכם בנושא.... מקווה שההפקה תצא לפועל........ תודה מראש
בקשה למנהלים..... האם ניתן לשמור הודעה זו באופן מושך בעמוד הראשון או לפרסמה גם הטג ליין למעלה..... אודה לכם על העזרה

WhiteBear

New member
וואלה, זה מזכיר לי, איך הולך עם

העריכה של הרעיונות שנתת למסטרים אז

fa jing

New member
דוב לבן....

אני מניח שאתה מתכוון לראיונות שערכתי עם מאסטרים ( למרות שיש לי גם רעיונות....
). זה הולך לא רע ועדיין בעיצומו של תהליך יש לי כ 5 ראיונות מוקלטים ושניים מהם כבר מתורגמים. יש עוד כמה אמני לחימה שאני מעוניין לפגוש ולבצע ראיונות אבל עד אז.....אשמח לקבל רעיונות להפקה הנידונה לעיל.

pzirpim

New member
חנן שלום,

ראשית, לא לחתום על דבר לפני התיעצות עם עו"ד. נסה לברר מה מוניטין החברה אתם אתה שוקל להתקשר. ברר אם יש אפשרות להבטיח שלא יווצר מצב בו לאחר השקעה ורצינות מצדך בחדר העריכה ייוצר סרט בו תתביש... לענין התוכן כדאי מאד לנסות לשתף יועץ מקצועי המכיר את הצד התרבותי- פילוסופי (אולי עדיף מישהוא מחוץ לסין-מסיבות ידועות). ארגון: כיצד לחלק את פרקי הסדרה? איזורית? הסטורית? סגנונות?... תחסכו זמן ותסכול אם הדברים הלו יהיו פחות או יותר מוסכמים לפני הצילום. במידה ויש לך תחושת בטן שמדובר בפרויקט לא רציני שלח אותם לכל הרוחות, בנימוס כמובן, ומנע מעצמך בזבוז זמן וכאב לב. אחרי מילות האזהרה: נשמע מענין ומבטיח. אנא עדכן אותנו. בהצלחה

fa jing

New member
pzirpim ....../images/Emo51.gif

על מילות ההזהרה. החברה פנתה אליי לאחר שהם שמעו עלי מכמה מקורות ( זרים אחרים בסין) שאני עוסק באמנויות לחימה מסורתיות ומתעד מורים ומאסטרים העוסקים בסגנונות אלו. אני כעקרון היועץ המקצועי שלהם ( בתחום אמנויות הלחימה) מכיוון שאני היחיד המכיר את כל הנפשות הפועלות( המאסטרים) ויש לי את הידע באמנויות הלחימה ( לא את כל הידע אך את הבסיס שצריך כמו גם קשר להיסטוריונים וחוקרים של אמנויות הלחימה בסין ). אני חתום תחת חוזה מיוחד האומר כח לבד מההשקעה הכספית אני שותף מלא בכל ההפקה ( תמלוגים, רווחים וכו').
אני ממש מודה לך על דאגתך ועל מילות ההזהרה שלך... יש לי כמה רעיונות בראש כיצד לעשות את הסדרה הזו אך לפני שאנו מתחילים להניע את הגלגלים הייתי רוצה לשמוע מכם כצופים פוטנציאליים מה הייתם רוצים לראות או איזה פורמט של סדרה יעניין אותכם. דבר אחד אני מבטיח יהיו הדגמות , צילומים וטכסטים קלאסיים. כעת אני זקוק לדעותיכם בכדי לסכם את הרעיונות שיש לי בראש, אני לא רוצה שזו תהיה שוב סדרה שתראה סגנונות שונים והדגמות ( רק...) אני לא רוצה להפוך את הסדרה לקטלוג אמנויות לחימה אלא אני רוצה להפגין את העומק שיש באמנויות לחימה ועל דרכו של הלוחם....

pzirpim

New member
חנן שלום שוב,

לדעתי, כדאי שכל פרק יוchל, במידה רבה, לעמוד בפני עצמו. פרקים ראוים: היסטוריה (ומיקום ביחס לאומנויות מארצות אחרות). תרבות/מדע/רפואה. אח"כ פרקים המוקדשים לסגנונות כל פרק מוקדש לסגנון או 2. אולי כדאי להקדיש פרק לקליטה במערב ולכלול ראיונות עם אנשים כמו קומר פרנזיס... שוב, לפני קפיצה מעל לפופיק כדאי לברr מה סדר הגודל עליו המשקיעים חושבים ומה הוא פלח השוק אליו הם מכוונים. יתכן שעליך לשאול לא מה אנו הינו רוצים לראות אלא mמה הצופה הממוצע יהנה. מספר סדרות מצליחות לקלוע לכמה רמות. זכורות לטוב סדרות הBBC אשר הגיsh דוד אטנבורו. (לאחרונה הופקה סדרה על היונקים אשר היתי רוצה לראות) אם אתם מתכוונים להשתמש במגיש, לבחור בקפידה. מגיש טוב המשדר רצינות והתלהבות הוא נכס. מגיש רע יהפוך הצפיה לעונש. בברכה

pzirpim

New member
מספר כותרים שנראו מענינים.

Writing, Directing and Producing Documentary Films-Alan Rosenthal Directing the Documentary- Michael Rabinage Making Documentary Films and Reality Videos-Barry Hampe בברכה

Raffael

New member
מחפש סדרות טלויזיה כנ"ל

חנן או מישהו אחר, האם ידוע לכם אם אפשר לקנות סדרות תעודיות בנושא אמנויות לחימה, כמו הסדרה של ה BBC שהזכרת? תודה

dswbg

New member
אותי מעניין

מה היחס של צעירים סינים היום לאמנויות הלחימה בכלל ולאמנויות הפנימיות בפרט. משיחות בודדות קצרות ולא מייצגות אני לא מצליח לצייר לעצמי את התמונה של מה חושב הדור הצעיר כיום בסין על המורשת הזו. היה גם מעניין לצאת לראות איך הטאי-צ'י שרד את 'מהפיכת התרבות'ואם האמצעים בעזרתם המשיך להתקיים ובעזרתם הוא הופך ונהיה פופולארי יותר ויותר (לפחות במערב) מבוססים על 'רוח' ועקרונות הטאי-צ'י או שבמאבק על השרדות הוא פנה לאמצעים אחרים. חוץ מזה הנה עוד כמה נושאים, לא לפי סדר - רק מה שעלה לי בראש מייד אחרי שקראתי את ההודעה, מה גם שהם כנראה די OBVIOUS ואני מניח שרובם כבר עלו אצלך... אני מבין שבסין עורכים כיום גם מחקרים רפואיים בסין (אם כי לעיתים מגמתיים) גם עליהם היה מעניין לשמוע, כמו גם על מאמנים העוסקים באוכלוסיות מיוחדות (קשישים, ילדים היפר-אקטיביים/אלימים, נכים וכדומה) אותי היה גם מעניין לשמוע על אבזרי ודרכי אימון שאינם נפוצים במערב : כדורי טאי-צ'י, STONE LOCKS, שימוש בעצים כאבזרי אימון ודברים מעין אילו - מעניין היה גם להשוות אותם לדרכי אימון מודרניות או לאמצעי אימון שונים שהתפתחו בצורה לא תלויה. מקורות השמות והתנועות אף הם נושא מעניין והשוואה שלהם לתנועה עצמה יכולה גם להצטלם לא רע, כך גם השוואות של תנועות ואפליקציות דומות בסגנונות שונים, אפשר לצאת מתנועה אחת ולנסות לכסות את כל האספקטים שלה: במישור הלחימתי (ישום התקפי+הגנתי), במישור בריאותי ובמישור הפילוסופי...

אותי היה מעניין לראות מפגש חברים

חמישה או שישה מאסטרים מהמובילים בתחום יושבים ביחד ומדסקסים פרק מסון טסו או מוסאשי - כל אחד שופך מתוך ידיעותיו, נסיונו ואמנותו. הייתי רוצה גם לראות הסבר אבולוציוני/גניאולוגי מפורט של אמנות לחימה כלשהי, עם הדגמות. לא סתם קריין שאומר שפעם סגנון הקוף היה עם זנב והיום עם בננה - אדם שמדגים איך נראתה אמנות כלשהי לפני מאתיים שנה, לפני מאה שנה וכיום, ומסביר תוך כדי את הסיבות לשינוי. הייתי מעוניין גם לראות ראיונות עם מספר דורות באותו מכון/דוג'ו - מה חושב המאסטר הזקן, ולעומתו דור הביניים (המדריכים בפועל?) ולעומתם התלמידים החדשים. על המקום עצמו, על מקום האמנות בחייהם, וכו'. האם לדברים כאלו התכוונת?

fa jing

New member
Keep going I like the ideas../images/Emo45.gif

The more Ideas I get the better it is for me and the production..... Please....more....I want more....

למעלה