זקוק להמלצתכם...

זקוק להמלצתכם...

טוב חברים, אז לצערי יש לי איזה סיבוך ברגל, ואני מאושפז כרגע בבית חולים... העניין הוא שיש לי מספר משחקים מותקנים על הלפטופ ואני מתקשה לבחור באיזה מהם לשחק. המשחקים שבמלאי הם:
BattleField - Bad Company 2
BlackGuards
Dead State
FallOut: New Vegas
How To Survive
Omerta: City Of Gangsters
ShadowRun: DragonFall
WasteLand 2
רק תמליצו לי, מה כדאי לי להתחיל, מבלי שאני ישתעמם תוך חצי שעה...
חברים, תצילו אותי, אני לא יודע במה לבחור!!!
(אויי כמה קשה להתנתק מהאקסבוקס...).

Wolfinix

New member
קודם כל יותר חשוב מהמשחקים שתהייה רפואה שלמה

דבר שני אני היתי מתחיל עם WasteLand 2 (בעקבות כל הבקורות החמות שהוא קיבל כאן לאחרונה)

Dead State - משחק מעולה
BlackGuards - עדיין לא ניסיתי אבל גם קיבל ביקורות לא רעות כלל
FallOut: New Vegas - משחק מעולה אבל הקצב שלו קצת איטי, אז אולי כדאי לחכות אתו קצת...

לפי הסדר הזה

טוב אז הלכתי על...

הלכתי על (לבינתיים) הדמו של Mass Efect 3... כנראה שהסגנון משחק שאני אוהב לשחק בו כעת שונה ממה שהיה תמיד, זה פשוט משתנה מעונה לעונה אצלי... אתה יכול לראות שכמעט בכל הרשימה זהו סגנון של ז'אנר דומה לכל המשחקים (Turn Based)... זה התחיל מכך שאני יכול לשחק בתורות ולעשן את הסיגריה שלי תוך כדי משחק, והמשיך כי אהבתי את הז'אנר (אמיתי לגמריי)...

כנראה שבעקבות הקנייה לאחרונה של האקסבוקס נפתחתי לעולם חדש לגמרי של משחקים, ואני ממש אוהב...
כשאסיים את הדמו של Mass Effect 3, או שאקנה את המשחק כולו, או שאמצא לי איזה שגעון חדש... חחח...

Wolfinix

New member
גם אצלי זה די דומה יש לי תקופות שאני מעדיף משחקי ירי

אחרות אסטראטגיה, אבל בדרך כלל מככבים אצלי משחקי טאקטיקה (רק שאני לא מעשן וגם לא שותה אלכוהול, כך שיש יותר זמן למשחק
)

CuddlyBear

New member
אני חוסך גם על סיגריות וגם על משחקים

אם אתם לא משחקים באינטרנט, הרבה יותר זול לפרוץ את המכשיר ולהוריד משחקים.
אני יודע כמה ישראלי זה נשמע, אבל ממש אין לי בעיה עם פיראטיות.
מי שקונה משחק מוזל בסטים לא ממש עוזר למפתחים.
המשחקים גם עובדים הרבה יותר טוב על ההארד דיסק.
צירפתי צילום מסך של חלק מהמשחקים שיש לי רק על כונן אחד מתוך שניים.

מדהים!!!

מדהים כמות המשחקים שיש לך אחי... בהזדמנות תלמד אותי לשחק ב-FFXIII-2 שיושב לי גם על ההרדיסק...

למעלה