זקוק להמלצות

• פותח הנושא dbase
  • פורסם בתאריך

dbase

New member
זקוק להמלצות

א. אני מחפש רכב (כמובן, זול לאחזקה, לא זולל דלק וכו´ וכו´) שעולה בסביבות 28K-32K. יש המלצות? ב. איפה אפשר למצוא רכב כזה?! כל העיתונים מלאים בסוחרי רכב!!! תודה, בייס, די בייס.

itzik93

New member
לאיזה שימוש ?

רכב קטן/משפחתי ? אוטומטי/ידני ? סדר עדיפויות ? (נוחות, אמינות, הנאה, אחזקה, וכו´) איציק

dbase

New member
אז ככה

חשוב לי מאד שלא תהיה לי בעיה למצוא מוסך ראוי (מבחינת מיקום - גוש דן, מבחינת אמינות שירות ומחיר). חשוב לי שיהיה נוח וכיף לנהוג (ואני לא איזה חולה הגה אני פשוט ´ביליתי´ שנתיים עם קופסא על גלגלים). אין לי מטרה שאני יכול להגדיר, זה לא לטיולים ולא למירוצים, זה לנסיעה יומיומית קלה ונחמדה (כ - 30 ק"מ ביום). יש משהו כזה?

itzik93

New member
אז ככה:

בתקציב שלך אני ממליץ על קליאו 1.4 או 205 1.4 - ידניות כמובן. הן חסכוניות מאוד בדלק, חלפים בשפע, נוחות מצויינת וכיף לנהוג בהן. מאחר ומכוניות אלו מאוד רגישות לטיפולים - מומלץ למצוא רכב שעבר כמה שפחות ידיים, היסטוריית טיפולים מלאה וק"מ סביר עד נמוך. מכונית שלא טופלה כראוי - תהווה מטרד לבעליה. אם האמינות היא ראש מעיינך, קשה לי להמליץ על יפאנית קומפקטית שמשתווה בנוחות ובנהיגה לקליאו או 205 בתקציב זה. אתה יכול לשקול גם רנו טווינגו או מאזדה 121 - אבל נורא נורא קשה להשיג אותן (במיוחד במצב טוב). אם אתה מחפש אוטומטית - המצב מתהפך. איציק

dbase

New member
קודם כל תודה, אבל...

אכן, שכחתי לציין ...אני רוצה אוטו´ (מה עם יונדאי אקסנט? גראנד לאונה?). שוב, תודה.

costaet

New member
בקשר לאקסנט...

לפי דעתי זה האוטו הכי מטעים לנסיע שיגרתית וקצרה אבא שלי נוסע כל יום 30 ק"מ כל יום לעבודה באקסנט והוא די מרוצה. אבל אני לא ממש אוהב את האוטו כי הוא פשוט מידי ומשעמם לפי דעתי. ובקשר לאמינות האוטו שלנו כבר בן 7 (95) לא היו בעיות כמעט שבכלל. פעם היה משהו אם הקלאצ´ ופעם המזגן אבל שום דבר מיוחד אבל כדי שתשמע גם דעות אחרות.

itzik93

New member
תלוי מה אתה צריך בדיוק...

קומפקטית (לסטודנט או משפחה קטנה) או משפחתית (גרנד לאונה) ? פרט לכך, התקציב שלך לרכישת גרנד-לאונה הוא מאוד מאוד מאוד גבולי (33,200 ש"ח עולה גרנד-לאונה 93 אוטומטית ברמת גימור LX, ה"כ + מזגן). מיונדאי אקסנט אתה יכול לשכוח (לא בטוחה בעליל, לא נוחה ולא בשלה). איציק

dbase

New member
האמת היא שהסובארו מאד

מוצאת חן בעיניי, כי כולם אומרים שזול להחזיק אותה, היא אמינה ונוחה... בעצם, שאלתי היא - למה לא סובארו?

למעלה