זקוק להמלצותיכם

איצקיס

New member
זקוק להמלצותיכם

שלום לחברי הפורום הנכבדים, אני מחפש רכב משומש אוטומטי בנפח 1,600 סמ"ק, 4 או 5 דלתות משנתון 1996 עד 1998 ובתקציב של עד 60,000 ש"ח. לפי המחירון, הדגמים הבאים בחשבון הם: רנו מגאן טויוטה קורולה סוזוקי בלאנו דייהטסו אפלאוז מזדה 323 או לאנטיס ניסן אלמרה הונדה סיוויק רובר 200/400 פיז´ו 306 (אוט´) פיאט בראבה מאחר ואיני מכיר את כל הדגמים, הייתי שמח לשמוע את המלצותיכם והערותיכם. תודה מראש, איצקיס

© DrorZi

New member
בוא אני אגיד לך מה אני חושב :

אם אתה רוצה אמינות בלבד, הטויוטה, או הסיווק. אם נוחות מדברת אליך, המגאן/פזו מצויינות לפיאט יש שלדה מעולה יחסית למשפחתית והיא מאוד מהנה לנהיגה, מצד אחד היא נוחה מצד שני ההימור שלי שמכל הרשמיה שהזכרת היא תתקלקל הכי הרבה, ושוב יחסית לשאר הכוונה, זה לא שהיא אסון תחבורתי (לי היתה פיאט טמפרה ואני לא מצטער על אף רגע !!! ) לא לגעת בבלאנו, רכב ספרטני, לא נוח ולא שווה את הכסף. אפלאוז כנ"ל, הרכב מאוד ישן, חוץ מעידכון קל זה הדגם שיצא ב 89 ... מאזדה לדעתי תאבד עוד מעט המון ערך עקב הצפה של השוק, זה הרכב הכי שקוף שקיים היום והאמינות שלו טובה כמו של הטויוטה/הונדה מההתחלה אך אני הייתי מעדיף אותן ולא 323...
דרור זי, היה בוחר צרפתית בגלל הנוחות ויכולת ההנאה מנהיגה.

twingo

New member
לך על..

המגאן, או על ה306. הבלאנו מיושנת מדי, לנטיס יש לכולם, הקורולה צפופה, וכו´... אימפרזה מתקבלת בברכה, אך אם חשיבות רבה מצידך מופנית לנוחות- קח את המגאן. עדיף ידני, עדיף 5 דלתות.

zvit

New member
המחירון לא קובע

אם אתה מעדיף יפניות תקנה ניסאן אלמרה שהיא מכןנית טובה עם שוק רע (ללא הצדקה לדעתי) ונמכרת במחירים נמוכים משמעותית מהמחירון. 306 - עם קצת מאמץ תוכל להשיג אפילו דגם 2000 מליסינג בפחות מ-65000 אותו כנ"ל לעבי הקסארה. המגאן מאד ממולצת, מנסיון אישי, וגם היא נמכרת במחירים נמוכים מהמחירון, ונפוצה מאד בקרב חברות הליסינג.

למעלה